Kár volt. A 305-ös tényleg csak "átlagos", a 330-as viszont hibátlan. Fényévek vannak a két rendszer között. Nekem a 156GTA-án a 305-ös kb két kört bírt a Hringen, a 330-as a 147-esen meg űberelhetetlen. A legnagyobb melegben, a legrövidebb féktávokat , a legnagyobb terhelést is fáradhatatlanul bírja, alá tudsz fékezni az evoknak a Hringen a célegyenes végén, a nyomáspont sem változik.
Emellett a hétköznapokban is nagyon kulturált a viselkedése, egyenletesen és kormányrázás nélkül működik.
Egyetlen hibája, hogy pályakörülmények között elmegy a gyönyörű vérpiros színe, és bebarnul:)
Nem egészen, mert a régi 1.9 dizelen volt tömör tárcsa is.
Minden esetre a baj a konstrukcióval van. A 4 dugós nyereghez kevés a 305-ös tárcsa vastagsága, így a meleg hatására folyamatosan elvetemedik. Leon már kipróbalta az Autodelta tárcsáit is, de azok is hamar kukásak lettek.
Fel kell próbálni, nehogy a végén derüljön ki. Amúgy ha rám hallgatsz akkor a 330-as fékeket rakasd fel, azok sokkal jobbak. A 305-ös fék nem egy nagy eresztés, a 284-es egydugoshoz képest.
Ronninak pont csak az ment fel, mikor a 166-os fékei kerültek az autójára. Legalábbis a blogjában ezt olvastam.
Vagy a GTA fékek még attól is annyira különböznek?
Elvileg a te autódnak tudni kell az euro 2-es normát, 96-tól minegyik tudja. (papiron)
Szóval kék matrica kéne, hogy legyen a kocsidon. Be kell menni a Közlekdés Felügyelőséghez, és ott javítják a hibát. Utána az okmányiroda ingyen cseréli a forgalmit.
Nem azt mondtam hogy szennyezzünk . Nem kell kiforgatni . Én csak azt akarom megértetni hogy hiába nem mehetnek a piros meg fekete matricások , attól még ugyanúgy ott vannak a többi gépjárművek amik ugyanúgy károsítanak vagy ha nem jobban ! És ennek semmi értelme . És nem hiszem hogy pont az olyan autóktól lesz tüdőbajos az ember mint a piros vagy fekete matricás ...