A nyomozás folytatódik.
Dohányboltból hazafelé mindig megkerülöm alulról a felüljárót a kis utcákon. Van egy ház, ahol mindig látok 2-3 Alfát. Gondoltam biztos perverz, de talán tud segíteni. Társasház... Kb. 3 hete becsöngettem az egyes lakásba, ott mondta egy hölgy, hogy nem ők azok. Csöngessek a 4-nek. Ott is egy hölgy szólt bele, mondta, hogy a férjéé, de most ő ninics otthon. Adjam meg a számom és keresni fog. Már letettem róla, mikor is vasárnap felhívott. Ajánlott egy Bosch vizsgahelyet kb.5 percre tőlem. (Győr nem fér bele az időmbe sajnos)
Kedden szaki odaadta a saját porlasztóimat amivel elballagtam az említett helyre. Tegnapra meglett az eredmény. Az ottani ember azt monda semmi baja nincs, mintha új lenne.

(a bontottat nem akarják visszavenni... Szóval van 3 darab bizonytalan mérési eredményűm eladó :S )
Ezalatt szerelő szétszedte a vezérlést. minden a helyén van, nincs elkopva, nem lóg, nincs leragadva. Kompresszió van.
Bosch-os szaki azt mondta, hogy az Opel motorokban a szívósorban szokott széthullani a lapátokat vezető tengely.
Egyelőre itt tartok. Ha van ötlet, szívesen fogadom.