körbe telefonáltam amik voltak fenn V6ok.... :)))) Sajnos ami működő képes volt az 3.0 volt, volt az a kék, azt mondja 150E :D max 80é elhoztam volna, jó kis projekt lehetne talpa állítani :D
A karton jó megoldás. Ez egy ilyen "játék"... Mediterrán autó nem szereti mínuszokat... :) Ha nyáron OK volt és a kartonnal is jobb, akkor még nem költenék 10-20xxxftot a termosztát cserére. ;)
Nekem egyébként jó termosztáttal is volt telente kartony a fele hűtő előtt. Úgy gyorsabban melegedett, és az olajhőfok is meg-megmozdult néha :)
Alulról fel tudsz dugni egy kartont bontás nélkül a lökös kivágás mögé, hogy a hűtő alsó felét takarja.
Biztos termosztát gond, hogy nagyon nem akar melegedni a hűtővíz, ugye? :)
Fél óra kocsikázás leginkább 70-80-as tempóval, aztán 50 fok fölé felmegy de már az utána lévő vonalat nem éri el. Beérkeztünk Pestre, pár lámpa 40-50es tempó máris feljebb ment már majdnem elérte az 50 fok utáni következő vonalat.
Gondolom a hideg levegő nagyban hozzá járul ehhez. Nyáron nem volt semmi probléma, hamar bemelegedett meg minden.
Ideiglenesen "jó" megoldás a kartonpapír a hűtőmaszk és a vízhűtő közé, hogy segítse a melegedést?