én is ezt gondoltam, míg nem nézelődtem 156 fronton.. nem igazán van különbség..
a vezetőülés pl. sztem jobban pozicíóba állítható, mint a 155-ben (az én 189cm-hez)..
a csomigtartón lehet leginkább észrevenni a különbséget. ;)
Amit megspórolsz az üanyagon, majd elköltöd az autóra...
Rakj bele JTD motort. Havernek már van a Dedrában, igaz az 1,9 TD helyett.
Vagy van 500e ért egy 2,0 16V Delta.? Gáz is van benne ;)
Üdv.Fél év után újra jár a gép.:)Végre ma kicseréltem a benyapumpát.Meg az összeégett vezetékeket.Mennyire más élmény volt ez ugy hogy fél éve már csak az 1.9 jtd-vel jártam.Összehasonlithatatlan.:)
Az üza költség egy dízelnél valóban kissebb, mint egy benzinesnél. Nekem a VM motor olyan mély nyomokat hagyott bennem, hogy ... Szóval a 155 1.9TD nagyon jó és megbízható autó volt. Kis fogyasztás és aránylag - kis okosítással - jó teljesítmény. Viszont a lehúzott ablaknál ha meghallottam a ketyegős hangját, rögtön a VM motor jutott eszembe és a sok bosszúság.
A lényeg, hogy ha nem zavar a hangja akkor a 155 1.9TD nagyon jó alternatíva lehet.
Esetleg 156 1.9JTD???
sokat járok az autóval, mindenképpen dízel kell. Azon gondolkodom én is, de hát már annyit ráköltöttem... plusz most nyár végén meglett a nagy fék is... Meg most mit vennék helyette? 59-re még nincs pénz, ami azt eredményezné, hogy 1.1-es trabantot, vagy egy gázos Ladát vennék. Drágább autót semmiképpen.
De hát biztos tudod hogy van ez. Ha az ember megszok egy bizonyos kényelmet, vagy szintet, az alá nem szívesen adja. Én meg végképp nem :)
Nekem a 75-ben volt osztott hengerfej. Kétszer is kellett javítani. :-((( A második után azt mondtam, hogy itt a vége és eladom. Lehet, hogy egy benzinessel jobban járnál.
benzinesből csak 3.2 V6-os spyder-t vennék, vagy egy 7200 ccm-es nagyblokkos Corvette-t :))))
De sajnos mindkettő gazdaságtalan napi munkába járáshoz, így elvetve, későbbre maradnak hétvégi autójelöltekként :D