tegnap kikerült az Alfa a garázsból, futóművileg úgyis kész van, most a motorjára kell ráhangolódni ...
meg amugyis jövőhétre qrva szar hideget mondanak, jobb ha most a lada áll a garázsban, úgyis azzal járok dolizni ...
Az enyémben mióta kicseréltem a termosztátot azóta szépen hamar felmelegszik és ontja a meleget. Nyáron kitakarítottuk apám lagunájának a hűtőit is abból sok retek kijött és visszatért a normális fűtés is. Az enyémet is kitakarítottam de abból szinte semmi nem jött ki. Sokat számít, hogy alu a blokk.
Bár az enyém is jól fűt, innen kb 2-3km a nullás lehajtója, mire reggelente odaérek, már langyosat szok fújni.
Épp a héten panaszkodott egy kollegám az 1.5 dci rönójára, hogy reggelente majd odafagy az autóba, olyan 15km kell neki a városi forgalomban, hogy meleget leheljen :)
Nálunk is ez a helyzet. Ma ráadásul mentünk melózni és a 155-tel mentünk. Élveztem reggel 5kor amikor még hókotró sem volt a 4esen:)) De a kocsi jól teljesít. Még, hogy nem szeretik a telet kocsijaink, olyan fűtés van benne, hogy élvezet volt vele csúszkálni:)))