Korához képest kiváló állapotú. A tankbeöntő kerete szenvedte meg a gáz szettet.Akciós (15e helyett) 10000ft
A balos már sajna nem olyan fényes. De 5000ft ért elvihető az is :)
Ilyeneket "sajnos" még nem illik kidobálni...
Azért nem makulátlan a 93-as... :)))
Van Érden egy másik (öcsém osztálytársa volt) haverom is, aki megtűri a szarjaim...
:-PPP
Igaz a vasat már Ő kapja... :)))
Asszem ez is majd akkor, ha újra itthon leszek. Az a szerencse, hogy csak teljesen eltekert keréknél szól, de akkor is csak halkan. Még kezdeti stádiumban van.
Kérdezz rájuk. Az árakban nem tudok segíteni, mert nem mostanában voltam náluk, viszont lehet jobb lesz, mint a gyári. :)
De nem akarom őket reklámozni, se kutyáim, se macskáim, csak épp bejöttek nekünk. Mi nekünk (pajtimmal) is úgy ajánlották anno. :)
Akkor nyisd meg ezt a linket új ablakban, pakold el úgy az ablakokat, hogy egyszerre látsszon a te videód, meg a google térkép is, és a videón 4 secnél nyomd meg e térkép fölötti GO gombot :)
Legalább az.
Most vittem be Anyut dolgozni. Egy visszafordító sávban megfordultam és halk kattogást hallottam. Valamelyik féltengely csukló lesz az. Viszont azt nem tudom, hogy ha teljesen balra tekerem a kormányt, akkor melyik féltengely kattog?
Hát nem sokat tudok Alfázni mostanában. Úgy néz ki 6-án megyek ki megint külhonba. Alig van időm a gépTSigára. A polcon pihen a 4 db gumi a szívósorba, a fabetét felszereléséről még nem is beszéltem. :-(
Teljesen depi vagyok miatta. Kellene egy kicsit autókáznom vele. lehet, hogy holnap elviszem egy mosóba. Legalább Alfacity júniusra esik, így még több időm lesz gatyába rázni.
Tréleren viszem.. Nincs rajta az eleje, meghát egy éve nem gurult! + műszaki sincs rajta. Összességében nincs abban az állapotban hogy elgurulnék vele!
Azt hiszem 1 nappal az elszállítás előtt mondhatom hogy jó az autóm! :)
Már kezdtem elfelejteni hogy ezeknek lelkük van. Tegnap betoltam a műhelybe, hogy kipakoljak belőle, illetve megcsináljam a gázbowdent mert önerőből kell felállnia a trélerre. Félig-meddig sikerült de nem ez a lényeg, gondoltam lesz ami lesz, de én kiállok vele lábon, mert tologatni nem volt kedvem.
Na akkor indítsuk be, bár ezzel tudtam hogy hiba nincs, csak a járása nem az igazi. Na ehhez képest beröffentettem, gyönyörű hang, 1200 alapjárat aztán visszaengedte 900-ra ahogy kell, selymesen duruzsolt a kis ribanc! Úgyhogy szépen kitolattam, leparkoltam. A szomszéd meg ott hüledezett hogy de gyönyörűen jár.
Lehet jót tett neki az az órácska a 20 fokban.. :)
Ajánlom neki hogy holnap is így viselkedjen, nem akarom visszahozni! :)
Leginkább házi port :P De viccen kívül Marklar gépe nálam van helyreállítás miatt, épp arról írtam korábban. Ezért volt fura, hogy mégis fönt van neten! :) De van még egy gépe...