pont most hívott egy váci ürge, hogy érdekelné az Alfám ... mikor már rég levettem a hirdetést ... hívott, hogy "eladtam, mert már nem látja fennt?" :-)
csak sajnos még nincs rá pénze!
de hát ezzel mind így vagyunk ... :-(
én csak azért mentem le Mezőkövesdre a tuningtalálkára, hogy hátha könnyebben el tudom adni a V6ot, ráragasztottam hogy ELADÓ, és gondoltam megyek egy keveset, hátha vkinek megtetszik a hangja meg ilyenek! .-) azért nem is akartam széthajtani a gyorsuláson, 17es kerekek voltak fennt (tehát sztem az is fog vissza belőle) ...
Még az edzésen gyorsultam kettőt vele, aztán szépen leparkoltam, motorháztető felnyit, hadd csodálják ... :-)
jöttek azért oda páran, de nem kellett a kutyának sem! :-/ :-)
aztán meg mentem haza! dolgom volt itthon is!
persze ha lett volna időm, meg ha télleg azért mentem volna, hogy gyorsuljak, akkor rendesen rákészülök, kisebb kerekek, 100as benzin , stb. ... megyek folyamatosan ...
(etanollal voltam egyébként ott) lehet az is közrejátszott!
mellesleg a kuplungot sem akartam kinyírni idő előtt, sajnos már elég kinnt fog, hamarosan cserés lesz, nem akartam hogy ott égjek be az embertömeg előtt, hogy elfüstöl a kuplungom ... :-S
Egyébként nem is akartam gyorsulni, csak a srác kérte, hogy menjünk már egyet. :) de a 2.5 báros első keréknyomásom tényleg gáz volt :) legalább azt leengedtem volna :))
Te, ez elég szar idő nem?? Elaludtál? :)
2.0 16V-vel 16.3.akat mentem anno.. :S
Márpedig a te autód 2006-ban (mikor én a fenti időket mentem) kategória bajnok lett Lacházán..
Amúgy is teljesen mindegy mit megy 2 autó egymás ellen utcán, egy max. 200m-es távon!
Nem mentegetni akarom én NaTo-t, de ilyen körülmények között, ha az egyik fél 1 tized másodperccel hamarabb engedi fel a kuplungot, rögtön van egy autóhossz előnye!
De ha nettóban néznénk az időket, 400m-re vetítve, pontosan méréssel, akkor lemaradna a golf.. :)
Egyébként sokkal menőbb a budai hegyekben autókázni Szombat éjszaka nem? Minek neked ez a gyorsulgatás? :)
Szerintem nem ciki :) A ciki az lenne, ha az autópályán utolérném a gófot :) Amúgy nem fogok én ott gyorsulgatni, mert az ilyen pillekönnyű vackok ellen rövid pályán úgysincs esélyem. Aki meg cikizik, azt elviszem egy körre, utána cikizzen ;)
Az elet (es a munka) egy idore Japanba sodort, egy otszazezres faluba, ahol csak kockaautok vannak. De a mult heten, az autopalyan megtort az atok:
Az ero legyen veletek!
igazából nem is értem mi ez a gyorsulási mánia:) ahhoz buzuki kell:D
azért a 155 nem az a tipikus hülyegyerek autó nem? arra ott a kalibra meg a civic, meg ezek... :)
bár ma egy pótkocsis mondeo is nagyon meg akarta mutatni, tényleg már csak röhögni tudok az ilyenen:D na jó én meg épp a passattal voltam de akkor is most gondolta versenzünk egy jót?:D ő húzza a pótkocsi én meg tolom az automata pdtdinek?:D:D:D
haggyámán:D
amúgy Bandinak üzenem 180k és még megy a pupmpendűzen szóval valószínüleg ez is használat függő mint minden más. A piroska a 220kát, a puttony a 140kát harapja amúgy azok is mennek:)
4matic merga a cora feljhajtón agyvérzés kapott:D mert nem maradtam le:D elején elbízta magát aztán meg már késő volt:D:D:D