Nem találtam elérhető közelségben csapágyboltot. Ezért kérdeztem, hogy hol. És pontosan azért, mert úgy emlékeztem, hogy a közelmúltban valaki cserélt itt, és én is 10 rugó környéki árra emlékeztem. Egy boltot felhívtam a közelben, nekik nem volt. Arra nem volt időm, hogy elmenjek más helyekre vadászni, és mára már kellett volna a csapágy. Annyi időm volt, hogy ma beugrottam a Norautóba, náluk is csak rendelésre, 15-ért az elülső. Úgyhogy most lesz hátsó, 18-ért. Világos, nem? :)
Féktisztítóval, vagy egy kis benzinnel még megpróbálhatod.
Esetleg száraz homokkal felszórni, hogy felszívja a nagyját, aztán azt kikefélni, kiporolni...
Van egy kedvenc filmem. Van benne egy "jó kivánság".
"Remélem lesz egyszer gyereke és megdöglik a kutyája" Valahogy így...
Nahh, inkább motorolajat a csomagtartóba... legyen.
Szóval: múlt7en bedőlt némi (kb 2-3L olaj az SW csomijába)
Hétfőn kipakoltam, Brigeciol, dörzsi, slag kb 10x (1l brigeciol ment rá)
Még mindig fogott. Éjszakára kint hagytam az esőben is. Kedden még vagy 5-6x ugyanez Cillit Bangel. ááá. Kénytelen voltam kidobni a nagy kárpitot. Az AR -é kb 90% ban jó csak...
[img1][img2][img3][img4][img5][img6][img7][img8][img9]
Van egy kedvenc filmem. Van benne egy "jó kivánság".
"Remélem lesz egyszer gyereke és megdöglik a kutyája" Valahogy így...
Nahh, inkább motorolajat a csomagtartóba... legyen.
Szóval: múlt7en bedőlt némi (kb 2-3L olaj az SW csomijába)
Hétfőn kipakoltam, Brigeciol, dörzsi, slag kb 10x (1l brigeciol ment rá)
Még mindig fogott. Éjszakára kint hagytam az esőben is. Kedden még vagy 5-6x ugyanez Cillit Bangel. ááá. Kénytelen voltam kidobni a nagy kárpitot. Az AR -é kb 90% ban jó csak...
A Marklarnak viszek majd cola-t és attól észen lesz! Tudni fogja, hogy melyik szürkéhez kell hozzányúlnia! :-DDD
A sört meg természetesen megisszuk! ;-)))