tegnap egyébként voltam Eger mellett Nagytályán megnézni egy Lancia Kappát turbósat! csak sajnos 4 hengeres verzió ez, nekem meg 5 hengeres jön be jobban! már csaka hangja miatt is!! egyébként a csávó hálistennek teljesen olasz párti, van mellette egy Alfa 156 2.5 V6 24V is, csak az most ideiglenesen kivont, mert a Kappát használja. de nagyon patika mindakettő! és inkább a Kappától válna meg, mint a V6-tól! hiába, a V6 az V6!!! ugye gyerekek!! :-)))
azért képeket rakok fel arról a Kappáról, jól megy nem vitás, semmi csörgés az utastérben, akar a vaj, olyan!! :-) fűthető elektromos bőrülések, stb, minden extra benne van, 98'-as évjárat, friss nagyszerviz utáni, automatán kívül ez már télleg full extrás, csak hát 4hengeres! :-/ és csak 650ezer, de az fix!! a szine ugyanaz, mint az én V6omnak! :-)
végülis a srácnak teccik a V6om, ment is vele egyet, még nem tartjuk kizártnak, hogy elcseréljük, és rátolok még vmennyit! :-)

holnap egy 164 V6 Tb -t próbálok ki Egerben, az elvileg egy az egyben cserére menne az enyémmel!! :-) ... ha nekik is teccene, meg nekem is!! :-DD de nem hamarkodom el!! ;-) ... csak kipróbálom azt is!!