Na, milyen szépen felpörgettük a váltóbizniszt! :)) És az árverseny is egyre keményebben tolja lefelé egy-egy bontott váltó értékét :))
Még nem tudom milyen alkatrész kell legközelebb, de majd akkor is csinálunk egy kis felhajtást és csak akkor veszem meg, ha már mélyponton van az ára. :)
Egyébként sikerült lebányászni a csapágyat arról a buta-hosszú féltengelyről. Betámadtam a tövét laposvágóval, aztán már ugrott is le.
Marklar, abból a kerékagyból viszont nem bírtam kiszedni a féltengelyt. A ricnije úgy bele van rohadva az agyba, hogy meg sem mozdult. A nagy csapágylehúzót hosszúszárral hajtottam, meg egy pajszerral tartottam ellen és majd megszakadtam, de semmi....nem csoda, hogy mikor kocogtattuk, akkor sem adta meg magát.
Van egy ház törött V6 váltóm:)
Épp holnap akarom előbányászni, mert Paconak kell a (épp az 5. feletti) dekli. S utána oda adni a szerelő havernek, hogy csináljanak valami frankó váltót a V6 alá:)
Nem csak Érden, ez mostanában országos jelenség.
Volt ismerősöm aki pont egy ilyen xenonlámpás történet miatt mehetett újra műszakizni, merthogy idézek: ez "engedély nélküli átalakítás" -nak minősül.
És persze ilyen is van (szintén xenon, másik fórumról):
"Cimbi 750iL-jében is az van. Egyébként Őt is rendre b@szogatják a xenon miatt, de neki van már gyári homologizációs igazolás közjegyző előtt hitelesített magyar fordítással együtt, hogy az abban létezett, így, és pont*. De ez mindig nála van. Ami érdekes, hogy akad zsaru szép számmal, akik ennek ellenére is feljelentik"
* gyári hátsó szintszabályozással (nem automata lámpa magasságállítással -> ebbe bele tudnak kötni), lámpamosóval
Hát csak röviden vázoltam, hogy autópályafokozat lenne :)
De abszolút nem csodálkoztak rajta.....aztán udvariasan megköszöntem, hogy ennyit nekem nem ér meg. (még feleannyit sem)
Inkább bontottra várok, mintsem ennyiért megvegyem.
Amúgy meg az 5. a legritkább esetben megy gallyra, arra ott az 1-2.
Ha gyárit rendelsz, akkor az van azon az áron. Nekem majd' 5000 volt a gyári olajbetöltő 3 db extra tömítéssel.
Most jövök az Elaforgból.
eper szerint a Punto GT ötödike (7757952, 7757951): 39/34 (0,872)
Rendelhető mindkét fogaskerék 19640FT ill. 26792Ft
Szerintem ezzel meg is oldódott a kérdés.
Ha mondjuk 0,5l /100km -t hoz autópályán, akkor is kb. soha napján térül meg!