Ha eladom a Piroskát, mert most az a terv. Akkor lesz egy szentgrálom elado.
Gyári új láncszett: rövid lánc, hosszú lánc, vezetö, feszitörugó, patentszem.
Ára megegyezés kérdése lesz. Vagy még addig kitalálom.
155 társak!
Elsősorban, Buksi, neked megy a bejegyzés, rólad tudok egyedül, akit egy kicsit foglalkoztat az 55-ös, és nincs facebookja. Írtam pár sort a magyar csoportunkba, szeretném, ha tudnál róla! :)
Bemásolom, ha nem gond:
"Drága, tisztelt egybegyűlt 55 cartársak!
Egyre jobban élénkül a csipet-csapat, egyre több a bejegyzés, egyre több az utókornak elrakott, elrakandó ék alakú csoda az országban. Szeretném, illetve többen is vagyunk, emlegetjük, hogyha az országban együtt láthatnánk legalább egyszer a lehető legtöbb Alfát.
Így most elindítanék egy olyan bejegyzés sorozatot itt a mi csoportunkban, ahol szépen lassan kiforralunk egy talit, és megmutatjuk a világnak, hogy mennyire sokan vannak a magyar 155-ös tulajok, kedvelők.
Legelső lépésként, megpróbálkoznék egy olyan iránnyal a szervezésben, hogy a lehető legtöbben részt tudjunk venni rajta a későbbiekben.
Így az első kérés az volna Hozzátok, hogy legyetek kedvesek négy információt írni nekem kommentbe, amik a:
- saját településed
- a legtávolabbi pont km-ben, amennyit utaznátok a kocsival egy 55 talira
- ideális hónap
- és egy helyszín, program ajánlása, ami jó kiindulópont lenne
Remélem nem lett túl hosszú, és nem fog besülni az ügy ennyi karakter pötyögése után. :D
Legyünk minél többen, meg alfaamore, meg hesteg155alfatalihungary "
Nekem is úgy romlott el anno. Egyszer-egyszer bevillant indításnál, egyszer-egyszer nem, aztán egy idő után már mindig. Egyébként ez a jeladó egyszerre felelős a check panelen lévő kis ledecskéért meg a műszerfalon lévő lámpáért. Azt vettem észre amikor elromlott, hogy először nem írja be a check panel a hibát, csak a műszerfalon van gyújtáson, aztán ha egymás után 3 indításnál is megjelenik, akkor írja ki a check panelre és ott is marad onnantól kezdve.
Az olajszint jelző adja neki a jelet! :-DDD
Csak nem világít neked is folyamatosan? :-D
Én már cseréltem jeladót, az olaj is szinten van mégis világít egyfolytában.