Mutasd

>> Esemény2011-05-13

Még nem napra pontosan, de lassan 8 éve birtoklom ezt a csodát. Egy valami biztos, Ez az autó teljesen mindegy, hogy: áll, gurul, siet, száguld, csendesen gurgulázik, vagy ordítva reszel a V6, senkit sem hagy hidegen. Igazi benzin szagú 4 keréken guruló érzelem bomba. Lehet utálni, lehet imádni, de senki sem tud elmenni mellette anélkül, hogy észrevétlen maradjon... 8 éve amikor megláttam, egy dolgot biztosan tudtam: Ő kell nekem és pont.
Azóta eltelt sok idő (mert 8 év rendkívül hosszú idő, tekintve, hogy a saját autóim közül a max. 2 év volt, amit együtt tudtunk tölteni) de az érzelmi válságnak továbbra sincs semmi nyoma. Minden egyes alkalommal, amikor kinyitom a garázs ajtót, beülök, elfordítom a kulcsot, a motorba elkezd áramlani a benzin a vérembe pedig az adrenalin. Ez már lassan szimbiózisnak tekinthető :)))
Az elmúlt 8 év nem telt el nyomtalanul az autón. Na nem azért mert az állapot folyamatosan az idővel arányosan romlott volna, hanem azért, mert időt, lehetőséget (és nem utolsó sorban pénzt) nem kímélve minden lehetőséget kihasználtam, hogy az egyik legszebb GTV legyen itthon. Sokan segítettek az álmok megvalósulásában és talán ugyan ennyien "irigykednek" is az elért eredmény miatt. Most sem mondom azt, hogy kész van az autó, mert mindig van valami amit kitalálok és addig nem nyugszom, amíg meg nem lesz / el nem készül.
Hogy miért SZERElem? Ezt mindenki döntse el maga. De aki ismer vagy engem, vagy az autót, fel sem merül benne a kérdés, mert mindenki tudja: ez valóban SZERELem :)))