Tagok >> gyml >> 164 2.0 TS 8V Super

164 2.0 TS 8V Super - főkép

Blog

2024-05-01
Gyári emelő

Sajnos nekem nem volt meg a gyári emelő a csomagtartóban. Viszont egyik barátom segített apukájának lomtalanítani a garázsában és talált egyet pedig sohasem volt Alfájuk. Rögtön meg is kaptam tőle. Ekkora véletlen és szerencse nem sokszor fordul elő velem. :) Tovább »

2024-04-26
Bal első futómű

Miután a hátsó futóművel végeztem nekiálltam szétszedni és felújítani a bal elejét. A lengőkar hátsó szilentje, a stabilizátor szilentje ovális volt már. A kormányösszekötő gumiharangja meg volt tekeredve (feltehetőleg túl szorosan volt bilincselve és a futóműállításnál nem foglalkoztak vele), a k Tovább »

2024-04-22
Ablaktörlő lapát

Ideje volt venni egy új ablaktörlő lapátot. Az előző már elég régi lehetett. Tovább »

2024-04-11
RCA kábelek

Rendeltem 3 darab RCA kábelt. Mivel Hifonics erősítők lesznek, ezért az RCA-kat is ebből a márkából választottam. Ez a HFP RCA elvileg nem az alap kábelük, hanem a prémium. Próbáltam nem a legolcsóbb kiegészítőket választani de azért túlzásba sem szeretnék esni. Tovább »

2024-04-11
Hátsó futómű és fék

Eljött a jó idő és nekiálltam rendbe rakni a hátsó futóművet. Először is a szétszedéstől nagyon féltem, mert minden elég rozsdásnak tűnt, de aztán relatív könnyen ment. A kerékagy alsó hosszú csavarját kellett elvágnom, azon kívül minden szépen szétjött. Valahogy a csavarok minősége jobbnak tűnik, m Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum