166 2.5 V6 - főkép

Blog

2011-12-05
Hátsó lengéscsillapító és fékbetét csere

Kicserélődtek a hátsó lengéscsillapítók is Koni-ra illetve a hátsó betétek is cserére érettek, így most már ezek is újak. Km.: kb. 250300 Tovább »

2011-10-05
Lengéscsillapító csere

Az első gátlók már igencsak viseltesek, szerencsémre szembe jött velem egy szett igen jó árú Koni Sport gátló, így most az elsőket, egy pár héten belül pedig a hátsókat is lecserélem és végre összeáll a vas. Persze néhány dolog még előkerült időközben (felütközés gátló és társai), volt egy kis karos Tovább »

2011-10-05
Loudlink és szőnyeg

Végre valahára belekerült az ugrálós gyári fejegység helyére egy loudlink egység és egy új Dunlop gumiszőnyeg szett. Remélem ez végre nem eszi meg az összes bőr cipőm sarkát... Tovább »

2011-10-05
Olajcsere és egyebek

241.000 nél olaj, olajszűrő, levegőszűrő csere. Tovább »

2011-05-16
Klíma töltés, tisztítás, javítás

Az összes gumi tömítés cseréje, klíma hütő csere (a csatlakozásnál elfáradt az előző), tisztítás, töltés. Tanulság: ebbe se kezdjünk bele úgy, hogy ááá tuti, hogy csak egy 20-as lesz, mert csak tölti kell. Cserébe viszont jéghideg a klíma. Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:166 2.5 V6
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:Sötétkék metál
  • Jellemzők:
    214.000 kilóméterrel vettem a győri Alfa szalonból. Magyarországra rendelték bőrön kívül talán az összes extrával. Az előző tulajdonos igénytelensége miatt a belső tér kissé viseltes volt, de szépen lassan próbálom helyre hozni, így már új váltóbőrt, egy komplett vegyszeres belső takarítást, műszerfalápolást kapott és egészen kezd pofásodni.:D

    A 7 hónapos állás, amíg a kereskedésben várt az új gazdira nem tett túlzottan jót, viszont a folyamatosan törődés úgy tűnik, hogy jól esik neki, hiszen napról napra szebben megy.
    A V6-ot imádom, a váltóját szintén...eddig úgy érzem nagyon jó döntés volt. Igazi Cuero Sportivo érzés..:D
  • Extrák:
    Xenon, Navi, CD-tár, váltózár, igényes 3M sötétítés az egész autón, 6-os manuális váltó.
  • Egyéb:
    Hamarosan megy bele a 3 vagy 4 fejes Interceptor és akkor rettegjetek pályabetyár BMW-sek.:D

Fotóalbum