Mutasd

>> Szerviz2020-03-16

Múlt pénteken szerelőm felkészítette az automat műszakira, miután meg lettek csinálva a küszöbök.. Ami annyit jelent, hogy: 2db kormány porvédő, kormány gömbfejek, kézifékkötél, hátsó nyergek valamint a hátsó futóműben felső lengőkarok lettek cserélve.Tavaly augusztusban első futómű teljes felújítása megtörtént, valamint ezzel egyidőben az első fékek komplett cseréje is. Ezeken kívül a szokásos olajcsere szűrőkkel, vezérlés vízpumpával valamint egy turbo nyomásszabályzó.

Jelenleg hátulról hallok még nyikorgást, hosszlengőkar csere lesz a következő továbbá ismét esedékes lesz 2k km múlva egy olajcsere+szűrők—> itt jegyezném meg 10k km-enként történik az olajcsere, eddig próbáltam liqui molyt (szuper), de jelenleg motul van benne(szintén szuper) olajat nem eszi, most töltöttem rá 4decit.
Mindezek után kap majd egy teli polírt (képek várhatóak) és örömmel mondhatom, hogy kész is lesz az autó. Nem is tervezek megválni tőle, főleg ilyen műszaki állapotban nem is indokolt.

Sokmindent rendbe kellett rakjak az autón, de továbbra is meg vagyok vele elégedve. Ehhez elengedhetetlen, hogy időben legyen cserélve minden. Meg is hálálja az auto!