159 2.0 JTDm - főkép

Blog

2024-02-29
Klímakompresszor csere

A másfél évvel ezelőtt cserélt kompresszor megadta magát. A szerelő szerint a szabályzója mehetett tönkre,viszont amit rendelt hozzá az nem passzolt a kompresszorhoz,ezért azt tanácsolta cseréljük az egészet. Nekem az a lényeg hogy működjön megfelelően ezért nem problémáztam rajta.Eddig úgy tűnik jó Tovább »

2023-11-08
Szívósor csere

Szívósort kellett cserélni mert megakadtak benne az áramlást terelő lapátok. A javítást ezúttal is a csörgő szervíz végezte. Km:320k Tovább »

2023-05-23
Vezérlés csere

Eltelt 5 év úgyhogy lecseréltettem a vezérműszíjat és a vízpumpát,valamint friss olaj is került az autóba. A munkát ismét a Csörgő szervíz végezte. Csöri apukája megjegyezte hogy nagyon jó állapotban van az autóm! Jól eső elismerés volt olyan embertől aki tényleg sok alfát látott már 😃 Tovább »

2022-09-30
Hátsó fék

Hátsó féktárcsák és betétek cseréje megtörtént,valamint a bal hátsó kerékcsapágy is cserélve lett. Jobb hátsó fékmunkahenger gumi szimering el volt szakadva ezért cserélve lett,valamint a nyergeken a gumi tömítések is ki lettek cserélve. Friss fékfolyadékot is kapott az autó. Tovább »

2022-07-21
Akksi csere

6 éves lett az akksi a kocsiban,télen már sokszor erölködött inditózásnál,pedig többször rátöltöttem hálózatról. Nem vártam meg hogy egyszer csak a lemerült akku miatt ne tudjak elindulni ezért kapott újat. ZAP márkára esett a választásom 80Ah 760 A indítóárammal. Ez is Lengyelországban készül,mint Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum