Arcomon peregnek a könnyek,annyira kedvesen tudsz hozzám írni,szólni.( ez a szerencséd) De figyu....találtam valakit Neked is,igaz én nem nagyon díjazom Ezt az embert!!!! :DDDDD
A régi EDDA alap nálam, velük kezdődött nálam a Rock mánia 81 ben. 10 éves voltam akkor!!!!!!!!! A szövegekből akkor még nem sokat fogtam, de a zene falhoz vágott! Szegény anyám mindig hozta haza az aktuális lemezeike, abban a pillanatban, ahogy kapni lehetett! A csomó kalóz felvételen kívül meg is van az összes albumuk!!
Barátom....mi szél fúlt erre? Itt még soha nem találkoztunk:-)))))
Pont egy hete néztem meg a tv-ben a 30-éves jubileumi koncertjüket.....nagyon jól nyomták :-)
Érdekes banda! Én sem tudom őket hová tenni:-))
Jó szám után ,mindig bele futok valami kevésbé jóba....szóval végülis egy egyedi jó banda szerintem :-)
Nekem azt mondta egyszer egy "rockszakértő" haverom, akinek saját véleménye nem nagyon van (általában Lénárd és Cselőtei dumáit szajkózza sajátjaként) , hogy ha Jovi mellett nem lenne ott Richie Sambora, akkor Jovi csak egy másod osztályú country énekes lehetne!!! Erre mondtam neki, hogy hülyékkel nem foglalkozom, na azóta nam hívogat. ennek már négy éve! :-DD Szerintem is kurv@ jó számai vannak, főleg a korai albumain!!!!!