Ezt láttam még asztali rádióként is, ugyanúgy az autórádiót betették egy fa dobozba, mellé egy 12 V-os tápot meg egy hangszórót :) :) Komoly kivitel :P
Sziasztok!
Most vettem egy Trabit cirka egy hónapja:) Rövidtávú utakra, helyben-melóhelyre stb...ezzel kímélem az Alfát...Jó páran először néztek rám furán:) Aztán elmagyaráztam hogy ezt ergo motor helyett vettem, mert kétszemélyes és télen is használható stb.
Mondjuk nem volt egyszerű találni egy még normális állapotú Trabit, amiért nem csillagászati összeget kértek.
A kis polák engem sem hatott meg,de Trabi honvágyam is szokott lenni.Az volt az első amit vezettem,persze még jogsi nélkül.Ha tudnám tárolni és nem kéne rá fizetni semmit,vennék egyet:-)
Igen...az illata egyedi volt. Gyerek koromban a Lada taxiban mindig hányingerem volt,kicsit féltem beülni,aztán változott a helyzet :-)
Nekem meg fogalmam sincs. Pedig volt legalább három Zsigánk. :)
Nagyon szerettem velük utazni, "valamiért" jobban, mint a Trabival, vagy a Kispolszkival. :))
Sosem láttam még fehér indexbúrás Ezerkettest.
A Samarának van egy kis hasmagassága. Lehet, hogy a tatár úr extraként rendelte az "emelőrugókat"?
A Záporjóskák sem semmik. :)