Nekem a Pókon házi készítésű szélfogó volt nyárra és egy másik a hűvösebb időre. PhuBi-ra rendeltem egyet.
Nos ég és föld a különbség. Ebből nem kell "téli". Megfelelő szögben állítva szinte teljesen légzáró. A hétvégén bő 500 km-t mentünk és fűtés sem kellett.
Érdemes beruházni rá.
Én voltam ma Visegrádon, nagyon jó volt. Sajnos mindig mindenkit utolértem, de azért mókás volt... azért hazafelé 4 óra körül már beugrott egy kis fűtés is... kéne egy szélfogó :)
Idén eléggé spórolósra vettem a figurát, eddig 1700 km-nél tartok. Szerintem a 2000 se lesz meg. Tényleg el fogom adni tavasszal a leeresztett olajat, valakinek még jó lesz. :D
Nagyon úgy néz ki, hogy nem az elem merült ki a kulcsban. Ma kicseréltem, de ugyan úgy nem csinál semmi. A mikrokapcsoló jó, azt kimértem. Holnap megnézem az áramkört mikroszkóp alatt is, hátha látni rajta valamit.
Rádiót kellene tenni PHuBi-ba, de ahogy nézem az ezüst konzol miatt nem lesz egyszerű. Nem nagyon van ezüst előlapos. Ráadásul egy keret se ártana a rádió köré, de az se nagyon van.
Szerintem igen, mert amikor az enyém is szarakodott (mint ugye kiderült a törött fogaskerék miatt) akkor első körben elvittem Olman Zsoltiékhoz, hogy nézzenek rá és ott azt mondták, hogy rádugják gépre és látszik hol akad el a folyamat. Aztán végülis erre nem volt szükség mert kiderült a hiba.
Nem rossz a fekete karika, de az ezüst nekem jobban tetszik. :)
Viszont a zöld világítás engem is zavar, egyszerűen kiabál a pirosért. A végén már azzal gyártották, ha jól tudom. T
A képeket nézegetve lehet, hogy én is átfesteném az ezüstöt.
Jelenleg a zöld színű műszervilágítás zavar a legjobban a beltérben. Már a Póknál is zavart, de az leharcoltabb volt és tiszta fekete. PHuBinál a piros belső szinte kívánja a piros világítást. Már a piros lábtérvilágítás is eszembe jutott...
Nekem is ezüst volt (igaz hogy nem Spider hanem GTV), de átfestettem, mert szerintem így szebb. A hamussal, meg a tükörállító keretével együtt. Sőt a kormányoszlop takaróját is, mert az meg kékes színű volt ha rásütött a nap és rohadtul zavart :-)
Megvan a titok nyitja! :-)
Végignéztem az összes elmentett képet a hirdetésekről. A kétszínű belsős autók egy 2002-es külön széria darabjai, azokban fekete a "cső".
A többié tényleg ezüst, mint ahogy ezé a Momo belsősé is: