Ma találkoztam egy rossó 159 sw-vel Bonyhádon.ErHard,már azt hittem te vagy.Egy idősebb pár ült benne.Sajna én teherrel voltam.Innen volt esetleg valaki?
Szerintem csak a vakus kép csalóka a fekete középről. Ha jól emléxem Piritunak is ez a középkonzol van már az autóba, nála talán "természetes közelíbb" képek is vannak :)
Thx a gratsokat! :) Belső kérdése izlés dolga, nekem személyszerint sokkal jobban bejön a fekete szálcsiszolt kormányrész és középkonzol, mint a világos / ezüst verzió. Én örülök neki, hogy ilyen lett az MY11 kiadás, ettől függetlenül mindegyik verzió szép :)
Az ülésektől kicsit féltem (bár direkt választottam ezt a verziót és nem a teljes bőrt) de már így képről is nagyon bejövős a dolog. Élőben remélem még szebb lesz :)))
A Párducot az átadás napján mosdatták csak ki az út porából a nullrevíziónál. Személy szerint örültem neki, mert így senki sem taperolta össze a vasat.
Indításkor eddig automatikusan a rádió jelent meg a nagy kijelzőn.Amióta kivettem a navi cd-t,azóta a navi jön be és keresi a cd-t.Ma visszarakom neki a cd-t,had örüljön!Remélem utána helyreáll.Volt már valakinek ilyen?
Melyik kereskedés? Mikor mi vettük szóltam,hogy körbe kéne nézni mérővel és mondta ez természetes és kihozta a szervizből és együtt körbemértük az autót.