Az az alját,úgy tudod,hogy körbe kiakasztod a huzat sínjét az alsó lemez sínjéből.Betolsz egy csavarhúzót és körbetolod így kijön a sínből.Utána körbe felhajtod az anyagot,most jön a neheze, mert az anyag alján hosszában és keresztben is acélos drótok futnak ezek vannak acél gyűrűkkel összefogva a szivacsban lévő acél szálakkal.A gyűrűket elcsipkeded akkor lejön a szövet a szivacsról.Visszafelé én gyors kötözőkkel oldottam meg nem gyűrűkkel szórakoztam egyszerűbb és gyorsabb is.A szövetet az aljához egyszerűbb úgy visszarakni,ha kicsit feljebb hajtod a peremét e lemeznek berakod alá az anyag sínjét és ha bent az anyag sínje visszahajtod lefelé evvel rá is feszül a húzat.
Felső résznél alul szétakasztod a síneket szintén csavarhúzó végigtolással egyszerű.Alá nézel akkor két oldalra be van akasztva egy egy feszítő madzag műanyag akasztóval.Ezeket kiakasztod.Utána kifelé elkezded a szövetet felfelé görgetni.A lényeg,hogy mindig sasolj alá látni fogod hány feszítőt kell még kiakasztani jegyezd meg melyik hol volt.A légzsákot két csavar tartja ezt is oldani kel belül.A kartámaszt szintén két csavar utána kifordítható a keretből.Tovább görgetsz felfelé,ha elérsz a tetejéhez ott is van két madzag ezek egy kocka alakú műanyaggal végződnek amik az ülés hátsó lemezébe vannak bepattintatva.Belül összenyomod és hátra kijön.Ekkor már hozzáférsz a fejtámlát tartó két biztosítóhoz ezt oldalra kihúzod ekkor kijön a fejtámla és lent is a húzat.A szivacsot meg kell nézni mennyire van elöregedve koszos nekem az egyik szinte porrá ment azzal nem is szenvedtem.A másik tiszta volt,csak elrepedt.Ezt pálmatextel megragasztottam és erre ragasztottam
polifoam táblát. Szikével kifaragtam mikor már fent volt és formához csiszoltam.A blogomban látható a vezető ülés külső része most teljesen rendben és úgy áll ahogy kell.