Nnna. Ràkötöttem a harmadik csöcsre azt a benzingőzbizbazt .egészen jó lett az alapjàratom, illetve közelít az alapjàrathoz. Mondhatjuk,hogy egyenletes,de még mindíg magas,olyan 1200körül àll. Van még mit finomítani.😀
Az egyik vékony a benzinnyomás szabályzo, a másik meg a pulzáláscsökkentö. Nekem a szivosortámasz generátorfelöli oldalán van az egyik a másik ott ahol neked is a 3ik képen
Ja igen. Itt egy kép, három csöcs van rajta. Balról jobbra az első (takarja az egyik felfogató láb, de a második képen látszik) megy a nyomástartóra, a másodikat nem tudom hova megy, de a harmadik képen látható derékszögű csatit kell rádugni, és a harmadik pedig a fékrásegítő dobra megy! Vagyis, ha jól rémlik, akkor van az autó jobb elejében a lámpa mögött egy nagy fekete doboz, ami a benzingőz "lecsapató" vagy mi a nyavaja. Na azt hiszem arra megy rá (4. kép).
Én megvagyok a vizpumpa cserével, überszopás, nem fér ki a töcsavarjairol. Plusz egy generátor szíjat is cseréltem. Viszont a vizhömérséklet mérö és a vizhöfok jeladó is megfeküdt, nem mutat az egyik semmit, a másik meg már hideg járó motornál is piroslik, felmelegítve a motort a hütöventillátor elindul, de igy semmilyen visszajelzésem nincs a vizhöfokról. Igy sztem nem a piroskával megyek, hanem a Ildikó 159ével.
A Magnetti jónak tűnik,én is azt raktam bele. A "gyàrihoz" képest fémből van a lapàtkerék nem műanyag. Talàn masszívabb. A beszerelés viszont nekem szívàs volt,a "nagy" hely miatt.
Vizpumpa megvan (magneti marelli) szombaton tudok érte menni az unixba, melo után nem érek oda nyitvatartási idöben pedig itt van pár sarokra, fagyállo beszerezve. Szombaton csere.
Az biztos hogy az 1es és 2es szivocsonk közti vékony az lemegy a benzinnyomásszabályzora vagy a benzinpulzáláscsökkentöre a másik a 2 közül az aljárol jön, illetve van mégegy az alján azt most hirtelen nem tudom hová megy
Hello! Azt tudja valaki ,hogy a szívócsonk aljàn lévő két vàkuumcsöcs hova csatlakozik? Az egyik a nyomàstartóra,de a màsik hova? Van egy olyan szívócsonkom amin csak egy van, a màsik le van falazva. Azon agyalok ,hogy nincs -e köze az ingadozó alapjàrathoz.
Az enyém se volt elindítva szept9-óta.Remélem bírni fogja a kiruccanást😁.Útána elindul a szépülés fele,karosszériás meg a fényezőnél fog vendégeskedni😊.Talán Alfacity-re meglesz😉.