Ma amig meloztam, a ház előtt legyalázta egy balfasz az 55öt. Letört a jobbos tükör, plusz a jobb hátso ajtót és a jobb sárvédöt is keményen neghúzta. Nevet telefonszámot persze nem hagyott. Hogy a jó k....
Aztaqrva... :-O :-DD
Ez akkorát foghat, hogy el sem tudnék vele indulni! :-DDDDDD
De azért ez már sztem túlzás! :-D
Meg most egy időre nem akarok upgrade-elni! :-DDD
Ja azt tudom, hogy nem hasonlít rá. Én is építetem már be az enyémbe Marklartól vett gyárit. Csak az olaszos észjárás néha csodákra képes, azért kérdeztem, hátha találkozott már valaki ilyennel (lehet hogy gond nélkül helyettesíthető?). De köszi a képeket. :)
Ja amit igazából az előbb írni akartam :DDD
Nem garantálom, hogy jó a háttérvilágítása, mert én ki sem próbáltam ha minden igaz. Jó lesz az még jelleggel vásároltam, mint annyi mindent az 55-be :)
Tegnap a Bárdiban felkészültem a vásárlás utáni nagyszervizre (vezérlés, olaj, szűrők, szelepfedéltömítés) és az egyetlen meglévő hiba megjavítására (gyújtáskapcsoló), a nagyszervizes pakkért 5 liter olajjal együtt fizettem 14 ezret, a gyújtáskapcsoló meg 16 volt...
Megőrülök, gombokért fenntartható :))) és tök nagy élmény :)
Hát ez nem nagyon hasonlít rá! Nem ott vannak a felfogatási pontok, ahol az 55-ben! Meg az ablakrögzítő pöcöknek sem olyan formálya van! Van pár képem az enyémről! Ez jobban hasonlít rá! :-)
Az létezik, hogy van többféle elektromos ablakemelő szerkezet a hátsó ajtóba? Pl ez nem igen hasonlít arra amit jómúltkor beépítettem. Jó lehet bele, mert ahogy nézem cikkszám alapján egyezik a gyárival?
Vazz, nekem mintha lett volna valahol egy komplett egységem, de most meg nem mondom, hogy hol... hétvégén megnézem, jó? Szerintem amikor egyszer Marklartól hoztam baszomokat, akkor vettem egy olyat is... denemtudom, megnézem.
Ha van valakinek eladó a klíma panel alatti órás kijelzője, akkor arra vevő vagyok! Az enyémen sajna megfolyt az óra kijelzője! :-(
Előre is köszi! :-)