Amúgy te nem tudsz olvasni? NEM volt olyan a csavarboltban. Olyan csavar. Mi ezen az érthetetlen? Elég világosan fogalmaztam, nem?
Egyáltalán nem is hallottak még ilyenről. Azért légyszi, a betűvetésre rég meg kellett, hogy tanítsanak, a szövegértésre pláne. Nem opelmantára kellett volna recskázni és akkor felfognád amit más leír.
/Jah, a bringás tárcsafékhez való felfogató csavarral meg konzollal lehet játszani, de az nem véletlenül kerül annyiba, amennyibe. Mondjuk nekem csak Avid alkatrészek vannak a fékemben, szóval felőlem akár facsavarral is fel lehet fogatni./
Mindegy, majd magam elé engedem akkor az ezerlóerős Skylineokat... :DDD Ennyit igazán megér az önbecsülésemen esett csorba, hogy legalább szépen le lesz takarva a csúúf lyuk (avagy lik, gyengébb nyelvtanosoknak jik) a csavar helyén :)))
Bahhhh, ezért ilyenkor én már nem nyitom fel a gépháztetőt :D Tulajdonképpen ilyenkor már semmiért :D Na akkó' majd holnap elmondom, mi is kő'! S milyen hosszban :D
Az király, amikor én kerestem, azt mondták a bunkó parasztok a csavarboltban, hogy nem is láttak még olyatt. Pedig elvittem egyszer 6 db 6-osat, meg 6 db 8-asat...
Persze amikor kikúrtam az asztalra hogy tessék itt van, mégse köll, akkor még ők voltak megsértődve, hogy miért adják vissza a háromszáz forintot. Hát anyátokért :D
Na persze ez mind oké is lett volna, ha nem ők győzködnek arról, hogy nincs olyan csavar az univerzumban amit én keresek... ezért jó lesz az amit ő ad. Hát lószart, mama!
De mivel az autó épp kipufogósnál volt, én meg a fűnyíró 156-tal ugrottam el, ofkorsz mintapéldány se volt nálam.
(Az mondjuk teljesen mindegy, hogy benyelhettem volna, de még a bringa fékhez se elég, mert aztán nézegethetem a letört fejű csavart bután amikor épp az árokban csücsülök kitört lábbal.)
:) nos ezen egyedi feszítő van ami állítható mert a gyári 2Xezerért s***t sem ér ígyhát kapott továbbfejlesztett Ritmo 105TC hengerfej csavart :D - emm...külön nem eladó :D