inkább saját kezűleg semmisítem meg az összes alkatrészét, minthogy bármit is megkaparints belőle :D bocs, elrontottam a linket, a tiédet már a bontó se veszi be, egyenesen a kohóba kell dobni, bár a vasoxidnak még ott se örülnek :D
Xóval gáz és éx kéne? Gázt azt kap6x, éxt is, de reménytelen Seteknek felesleges. Xép hely, a zöld xínével a matchboxod sem lógna ki onnan. Füttyögve told ám be.DDD
kínai xenon led ködlámpa racsing strít driverek az igazán nagyok :) Bár engem sokkal jobban zavar ha mögöttem jövő lámpáját verik vissza tükrök tök sötétbe a szemembe. Én is xenon szettet kaptam a jézuskától, na de mást mutat egy állítható magasságú projektoros lámpába meg mást egy 2107-esebe
na akkor az teljesen jó! :) ködlámpával addig nincs gond míg ködben használják, csak amikor nincs köd és a sok street racsingos helyzetjelző + ködlámpa .. Na azok az ülj le egyesek :D
Hát dízel ida vagy oda azért a ködlámpa nélküli népautókat és Suzukikat tologattam lefele, de 80-90-nél én se mentem többet. :) A turbónyomás emelés és az üzemanyagpumpánál lévő szűrő takarítása jót tett neki sokkal jobban megy magas fordulaton. 180-nál is talán ment volna még csak téligumival meg lemezfelnivel ez is elég bőven. Meg olyan 6litert számoltam 435km-en átlagba ami elég jó, szóval nem versenygép ez.Nekem az bőven elég hogy kényelmesen tudok vele tartani egy 140-es utazót.
Miért nem az? Kéne 1 pokót xerezned, hogy a hálóyával öxxetartsa, mert különben xéthullana. Igaz neked is Vged lenne, mint a kampós botnak. De érted nem kár.
DDD
így van.. :) Látod pb_ ha te is mennél az éves 2 talin kívűl máshova is az autóddal és kapna néha törődést, akkor nem tartanál ott, hogy az autód fémtartalma 50%-al csökkent a gyári állapothoz képest.. :)