Kíííí?
"SW" marad. :) Ez meg épp annyiba került, mint ami a motor lenne a 155be :/ + Papírozás, kis ez meg az :) Meg ez is "csigás" :) "Ideális" városi autó. Kis fogyival :)))
én meg azt hittem ez már valami hatalmas LED-es érintő képernyőn történik, erre ez meg mintha most hozták volna Bajkonur-ból mint valami hidegháborús emlék. :(
Üdv,srácok!
nemrég küzdöttünk ugye a szomszédom Fiat Bravo-jával,
csak leírom a történést : az autó ugye gyenge volt,nem gyorsult,gépre dugva semmi hiba
végül is a szervizbe is ráéreztek,meg Rolibaba is... :)
megnéztem néki a vezérlést és hát valóban nem volt a helyén :)
lecseréltettük a vezérlést vizpumpával és feléledt a moci,működ rendesen :)
köszi még1szer az építő hozzászólásokat
más : asszem a szerelőműhely topicban olvastam a 98 ill. a kagylós racing 100+nitro benyáról,nos kipróbáltam,mert öcsém a tuning zsiguliba is csak ezt használja
tapasztalatom: tudatalatt és érzésre is tecccett a gépnek :)
alacsony fordulatról jobban húzott és nem csörgött be egyáltalán ill. a hangján vettem észre,hogy egy kicsit bemélyült
viszont az rendbe van,hogy az első 3-400km-en élvezi az ember,de osztán vissza a normál tempómra és 2 telitank után is több,mint fél lityivel nagyobb fogyasztást mértem
na az árkülömbséget nézve nekem ez nem túl gazdaságos :)
na ennyi,karatekutya-versenybenzin... faxomat :-O
Nekem most vmi 2 kocsiéból van összetákolva a gumi. Igazából teszi a dolgát stb de nem bele való. Nyáron ránk szakadt az ég tavaly és vidéken voltunk. Vasárnap a kisvárosban meg nincs éppen minden nyitva. De találtunk 1 kis autós boltot, ott 2 féle gumiból meg fémből csinált a szaki egyet ami azóta jó. :)
Nekem igaz már 147-esem van, de a WP-ben van olyan ami jó rá. A 147-nél a balos 55 cm, a jobbos 40 cm és a hátsóban csak gumit kellet cserélnem. Az össz ktg. 3 150 magyar huf volt.
Anno a 155-re is ugyanott vettem az ablaktörlőket Veszprémben.