Valakinek anno kellett rolós kalaptartó.
Épp kiszabadul a jövő héten. 5000ft
Meg páran kerestek (s lebeszéltem mindig) kalaptartó alá szivacsot.
Akinek kell hétfőn kipöcsölheti patentostól magának 1000ft-ért ;)
S van egy szürke, de nem tiszta. Viszont nem lyikas szőnyeg is...
Csak mert az én középdobom tönkre ment, belül össze esett és csörög néha. Aztán gondoltam nem is kell az oda. :D De aztán mégse véletlenül van az kitalálva nem? :)
én is így jártam, még amikor olaszból jártunk haza..
32C+1100 km autópálya, aztán később vettem észre, hogy megviselte a szívócsövet..
otthon gyártottunk egy takarólemezt, amit fel lehet fogatni a motorblokkra, két csavarral a kiemelési rögzítési ponton.. az segített valamit, legalábbis tovább nem olvadt.. :)
Örömmel jelentem Uraim, ma végre felkerül a nagy fék az autóra! :)) A szakadó eső miatt nincs fotóm, de majd holnap lövök pár képet. még össze kell kopnia a cuccnak de már most jobban adagolható a fék. Szóval szerintem jó lesz :))
Sziasztok!Szükségem lenne egy kis segítségre!Minden keskeny kasznisnak ilyen a benzincső csatlakozása?Vagy csak a Q4-nek?Mert szükségem lenne egy ilyenre!Köszi előre is!
Bocsi hogy itt hirdetem de ide való :) Eladó robbanómotoros RC autó.. AR 155 kasztni , hátsókerékhajtás. Picit kell vele foglalkozni, de nem keell rá sokat költeni hogy menjen. Nálam csak díszként szolgált. 25e Ft