Örömmel jelentem Uraim, ma végre felkerül a nagy fék az autóra! :)) A szakadó eső miatt nincs fotóm, de majd holnap lövök pár képet. még össze kell kopnia a cuccnak de már most jobban adagolható a fék. Szóval szerintem jó lesz :))
Sziasztok!Szükségem lenne egy kis segítségre!Minden keskeny kasznisnak ilyen a benzincső csatlakozása?Vagy csak a Q4-nek?Mert szükségem lenne egy ilyenre!Köszi előre is!
Bocsi hogy itt hirdetem de ide való :) Eladó robbanómotoros RC autó.. AR 155 kasztni , hátsókerékhajtás. Picit kell vele foglalkozni, de nem keell rá sokat költeni hogy menjen. Nálam csak díszként szolgált. 25e Ft
Úgy néz ki, megoldódik a vízgond a gépTSigában.
A termosztátot kiakasztottam. Most van fűtés, az összes vízcső meleg. Szombaton vettem egy vízpumpát. Termosztát nem volt éppen. Apum a héten vesz egyet és talán még szombat előtt be tudom tenni.
én kb 3éve csak vettem unixnál egy felújító szimeringszettet 2000-ért asszem,majd felvettem a kígyóformát,egy kis derékzsibbadás fél órán át és azóta jó :)
sajna már megtörtént,egy egész éccakát pihent akksi nélkül,de nem hatotta meg
viszont így a gyújtásfelújítás után megint élvezetes 6000 fölé pörgetni :)
ja még az is előferdülhet,csak erős a gyanum h az sem oldaná meg
időhúzás van most,eszembe jut vmi azt túrok egyet a motortérbe oszt majd úgy is jelentkezek... :))
Kész van, el volt törve a kuplungszerkezet rugója vagy mi az! Gyorsan kellett az autó és kész is lett! Viszont egy kuplung munkahengert még cserélni kell! :-/
csak egy kis info kisautómról: rövid gyertyakábelek cserélve köszönet Thomikának!
hosszú kábelszett is új lett szentendrei www.gyujtokabel.hu -nál vásároltam
Alfásoknak kialkudtam 10% kedvményt a webes árból :)
tehát kábelek,gyertyák újak autó érezhetően jobban húz,nem dadog de a nyüves lámpa még világít :(
úgy gondoltam járok így vele pár napot oszt majd hibakódolvasás lesz...