csak egy kis info kisautómról: rövid gyertyakábelek cserélve köszönet Thomikának!
hosszú kábelszett is új lett szentendrei www.gyujtokabel.hu -nál vásároltam
Alfásoknak kialkudtam 10% kedvményt a webes árból :)
tehát kábelek,gyertyák újak autó érezhetően jobban húz,nem dadog de a nyüves lámpa még világít :(
úgy gondoltam járok így vele pár napot oszt majd hibakódolvasás lesz...
Azt a gyereket el kell kerülni jó messzire... Engem is átbaszott a nyáron, 2 órát vártam az emberére a "telephelyük" előtt, hogy odaadja a CD tárat a 166ba. Persze az embere nem is tudott semmiről. Ezt a gyökeret meg nem lehetett telefonon elérni. Persze a CD tárnak semmi köze nem volt a valósághoz, nem hogy 166-hoz még Alfához sem. Persze állította, hogy minden tartozékával megvan. De ott valami ezer éves ütött kopott
Kenwood szutyok volt. Az egész Alfa Depo egy vicc, 5 négyzetméteres lyukban van némi autó alkatrész aminek fele ráadásul Renault.... Személyesen nem találkoztam ezzel a gyökérrel de lett volna néhány szavam hozzá.... Ezután az eset után beszélgettünk pár cartársal és jó páran hasonló tapasztalattal vannak az emberkét illetően.
145-öshöz való hátsó lámpát keresek. A jobb oldali belsőre lenne szükségem (ami együtt nyílik a csomagtérjatóval), nem ragasztott változatra. Szívesen fizetek érte postával, vagy elmegyek érte, csak ne ragasztott legyen.