ma reggel megismétlödött a tegnapi hibajelenség,ugyanugy 45 megtett km után,ugyanannál a víz és olajhőfoknál,ugyanugy kanyarban motorféknél,aztán találtam a csomiban injektor tisztitó folyadékot,beleöntöttem,beinditottam és ha 2000-2500-on tartottam a fordulatot,iszonyatosan elkezdte rázni a kasznit,de 2 perc után abbahagyta,és hazafelé már nem rángatott.
Nem azt mondtad, hogy friss a jogsid?... ;)
Nem "illik" még így tolni neki... Hamar megjön a baj ámm...
Annó 3-4 hónapos jogsival elkötöttem fater Wartburgját. Majdnem beestem az erdőbe a Hármas határ hegynél.... Remegtem, mint a kocsonya...
Nagyon könnyen jön a baj. S még 22 éves jogsival is simán sikerült puffannom. Pedig 25-30000km-t is vezetek évente...
Hmmm.
Miért nem teszel olyat amit mailben írtam? :)
De, ha ez megnyugtat: a mindig induló, csak menő-menő Delta azért szívatott a héten.
Múlt7 hétfőn hazafelé jövet eltűnt az alapjárat. Egyik lámpánál még volt, másiknál nem. Utána minden üresbe rakásnál leállt (volna, ha hagyom). De így is több, mint bosszantó... Ügye van egy ilyen tarcsi autóm is ;) így alapjárati motor, pillangó szelep jeladó, levegő hőmérséklet jeladó, Map szenzor csere. Fars levegő keresés. De csak nem lett jó. A gázbowden feszegetésével sikerült javítani a helyzeten. De nem lett csak 40% os megoldás. Ma elmentem a rég nem látott befecsi szerelőhöz. Még kitisztította a légtorkot is. Utána elővette a hiba olvasót is. Benne maradt az alapjárati motor hiba. Törölte. S megállapította, hogy a Lambda sem az igazi... 2000ft volt ;)
Lehet, nem tudom. Perpillanat -mint írtam - kicsit sem zavar, amíg ilyen kellemesen működik a vas :)
Azt nem tudom, sosem próbáltam tizenhatvé 145-öst, nekem magával a típussal kapcsolatban születtek utólagos fenntartásaim, mióta meg van az 55... Persze hibátlan kis óttó, de ha "ugyanannyi" pénzért lehet 155-öst kapni, akkor miért ne azt? Nem látom előnyét a 45-46 vásárlásnak, hacsak nem qv-ti....
Jah, az egyetlen komoly érv az előrehajtható ülés, ezt belátom, bringa-hosszútárgy szállításra sokkal alkalmasabbak, még a 33 is ugye.
DE:
Futómű fenntartása ugyanannyi, fék is kopik minden autón, a motorra ha TS a 45-ben, akkor...., ha boxer, akkor meg picit talán sokat eszik a menetteljesítményéhez képest...
Na persze, ha a 16V kevesebbet-ugyanannyit kajol, mint az 1.6, akkor az úgy egész tisztességes... Ezt nem tudom. De akkor is komolyabb autó a 155-ös - szigorúan szerintem...