A jtd köteg megberhelése szerintem kevésbé jó ötlet, mint az ahhoz való hozzáigazítás. Km-óra így sem-úgy sem lesz at eredeti megoldás szerint. Szerintem. :)
Ezzel az új munkahellyel semmi szabadidőm nincsen. Sajna lehet, hogy a kibontás elmarad még. Múltkor neki akartam állni, de 1 nap kevés lenne. Levenni a szívósort, ki az akksit, az akksitálcát. Most valahogy kegyetlen munka lenne. Sőt ott a 16V, amit szintén össze kellene rakni. Persze a Nyúl JTD dedrájáról ne is beszéljünk, amit újra kell vezetékelni ... :-(
Atyám is ki akar vinni autót venni... :-((
Csak a szokásos nem akar kijönni a csavar. Egész délután vertem, de a bontott híd előbb szétment, mint ahogy a csavar megindulna benne... Végül kivágtam a hídból a lengőkart, úgy sikerült szétszedni...
UNIXban nézegettem, nagyon hasonlók vannak, de tény, hogy mindegyik végén van egy belecsavarható anya rész. Gondolom ez nem tömődik el, így majd a használt szűrőről leveszem. Amúgy még stimmelhet is...
nézd meg vmelyik alkatrészes webshopban a képeket..
én cseréltem már, de így képről max két dolog gyanús
- hosszabbnak tűnik a szűrő (de lehet, h a kép csal valamint nemtom, h a te motorodhoz nem másféle szűrő van-e)
- valamint a kilépő oldalon elvileg van még egy anya.. (monnyuk, h az a szűrőhöz jár-e, vagy nem azt nem vágom..)
Épp ma néztem a blogodban az injektorcsúcs cserélős felvételt,ha lehet még több ilyet:D igen hangulatos volt:D de persze csak ha a szerelő úr is engedi hogy felvedd a műhelytitkokat:D
Azt elhiszem,hogy te sajnálod a legjobban,hogy új alkatrészek kellenek.:DMár összeadtam,kb 140K,plusz munkadij,plusz vizsgadij,plusz fényezés,meg már kifizettem a lakatosnak 55K-t.
Én is kb itt tartok!Minden tiszta olaj!A garázs úgy néz ki,mint ha bomba robbant volna!Már egy párszor megbántam az egészet!De innen már nincs visszaút!KITARTÁS!
Most a hegyekben vagyunk 900/1000m magassan. Itt tökk hıdeg van amm. Még 2 napra vıssza megyünk a tengerhez ıs. Ott napközben 22/25C este mar hüvös ott ıs...
Nahh ıtt bamulnak a képembe talan holnap vısszatérek:)))