Pár kép.
Az 50k-s az az AR stilusu.
Amúgy minden felni úgy lett elrakva, hogy elötte megforgatta a felnis. Ha kellett, akkor javította is.
A többi 16" os 60-70e gumik néklül.
(Lacinak nem életbevágó, hogy eladja....:)
4db 195/40!R16" os gumi 30000ft
Végre van fűtésem is! Mentem egy kört a géppel és már nyomja is a fincsi meleget! :-)
Viszont kicseréltem a ventillátor hőkapcsolóját a klímás verzióra és most nem kapcsol be a venti 90 fok felett! Vissza kell cserélnem a másikra, amíg nincs kész teljesen a klímám! :-/
Kedves virtual tunninghoz értő cartársak!
Lenne egy olyan kérésem, hogy valaki megcsinálná nekem azt a trükköt, hogy az alábbi képeken klónozza a kipufogót a vonószem helyére a másik oldalra is? Kíváncsi lennék rá, hogy hogy mutat így az autó.
Köszönöm!
Nagyon agyalok, hogy milyen lenne a dupla kipufogó, természetesen nem alibi hanem rendesen funkcionáló kipufogóvéggel.
A 3. képen még picit csálén áll a dob:))
Ja és még azt se mondhatom, hogy régi gumi mert 2007-es gyártású volt. És 3 évesen nem hiszem, hogy öregnek számít. És ráadásul hátul volt, ahol elvileg nem éri akkora terhelés sem.
Megtaláltam a képeket a PZero-ról ami elrepedt.
A képeken nem annyira jól látszik, de elég mély volt a repedés meg hosszú. És a gumi belső felén volt, szinte végig a gumi kerületén.
Hívott ma egy srác, hogy van egy V6 alkatrésznek... Dumáltunk és kiderült, hogy az a csóka aktöl az 1,8 ast vettük anno. Ami nagyapádnál figyelt a kertben:)