Jut eszembe!
Tegnap voltam Marklandban egy TD-ről levenni a hengerfejet. Állítanám le az autót, de nem jött össze. Erre lerúgram a kuplungot, amire leállt. De maradtak fények a műszerfalon. Leveszem a kormányburkolatot, hátha a gyújtáskapcsoló végén levő elektromos izé a xar. Lehúztam minden stekkert, de akkor is világítottak a fények. Erre elkezdtem módszeresen kihúzogatni a reléket, hátha valamelyik besült és úgy maradt. A fények még ugyanúgy világítottak. Levettem az akkusarut és úgy mentem levenni a HF-et. Délután 3 környékén megjött Marklar és kaptam tőle cserekapcsolót és egy biztosítéktáblát. Kiderűlt ugyan is, hogy valami oknál fogva a büdös, amit a kocsiban éreztem, az nem a friss kipufogó kiégő szaga volt, hanem a biztitábláé. Szét is olvadt a hátsó ablakfűtés biztije körül. A Biztitáblát kicseréltem és most nincsenek a fények. Persze lehet, hogy a Marklar által említett csomagtartó kábelköteg testel le valahol.
Mindegy, most ki van cserélve a biztitábla, meg a kapcsoló. Az autóban már nincs büdös és a bizti sem olvad ki a helyéről.
Úgy terveztem, hogy mivel a "hengerfej körül nincsenek sallangok" , gyorsan végzek és vissza tudom rakni a gyári légszűrőházat, mert még mindíg a nyári direkt van fent. De persze nem jött össze az sem.
Mindegy! Ebéd után megyek a dagályra egy jó masszázsra és beleülök a meleg vízbe.