Thomikának csak azért olyan magas az autója, mert Ő ilyet akart! Direkt megnyújtatta a rugókat. (Titkos) Van egy kis testi problémája. Túl alacsonyan vannak a szemei...
:-PPP
Igazából sztem csak nagyon kezdek elborulni :P Múltkor is kicsászkáltam a bontómesterhez csemegézni, 3 óra túrás után egy kulcsra való alfa logót tudtam bányászni. Ez már a betegség jele?
nincs... de meg kéne csak hát ugye 18 as kerék és sztem az ültetéssel már bele érne... de lehet megpróbálom a 35 ös ültetést:) és majd pattogok mint kecskeszar a deszkán:D
én is gondolkozom rajta, de félek hogy nagyon szétbasszák ezek a jó utak az autót...ha van valami hepe-hupás út, máris úgy megyek ott mintha 95éves lennék és nem látnék..
szóval nem szeretem ha szét ráz az autó, és közben zörög belül minden...
Van vkinek 55hez max (!!!) 4cm-t ültető rugószettje eladó? Olyan árban keresek, hogy 15ért kapok HGT bravo komplettet, de szívesebben rakok az ismerősök zsebébe pénzt mint az ismeretlenébe :) Sőt, lehet, hogy valaki pont gondolkozik azon, hogy pénzzé kellene tennie az otthon heverő alkatrészt :)
Igazából úgy lenne a tökéletes ha megmaradna hobby-géppéjárműnek:) Majd kiderül, azért annyira nem félek attól hogy valaki előáll egy olyan ajánlattal amiért odaadnám gondolkozás nélkül, és így az eladás mint olyan realitását tekintve elég kevéssé életképes:D És hogy milyen szomorú vagyok ettől? Ennyire:D
Volt ma egy utam Szárligetre, az egyesen:)) Aszfaltbetyár voltam picit:)))))))) Nem tudom miért kapaszkodtak a körforgalmakban az utasaim:D???
Viszont ennek egy előnye van nem mertek közben sikoltozni, nem volt semmi hard-rock zene mégis csóválták a fejüket:D:D:D
És igen ez a piroska megy mint az állat:D
Közben megfejtettem miért jó alfázni:
- valós veszély nélkül lehet élményautózni, mert valójában nem mentem gyorsan, csak nem fékeztem feleslegesen, és amúgy meg minek reszkíroznék ha így is van adrenalin ezerrel :D
- aztán meg motorhang váááááááá:))))))
- aztán meg uttartás:))
- aztán meg riadtan szétröpenő autósok:D
Imádom ezt a mocsok dögöt:D
Jó kicsit lelkiismeretfurkám van, mert mégis 18 éves de végül is ha elkopik egyszer meg kell javítani akkora leleke van ennek a dögnek.D Ennyi!
szép napot!
van valaki aki a híres eger városában lakik?
pénteken megyek oda pár napra, aztán nem tudom hogy felrakjam-é a téli gumikat, vagy sem..
milyen ott az idő??
én szívem szerint még nem raknám fel...