Sziasztok!
Eladó a 4db MSW-OZ 16-os felnim!
7Jx16H2 ET37 4x100,igény szerint mozgókúpos csavarokkal.
Gumik nélkül,mert azok már nem árképzők és tesómnak kell a tuning zsigulira. :-)
Irányár: 59.000-Ft
11 évesen az orrmandulámat vették ki,nem altattak.Nem volt kellemes,de gyorsan ment.
Kb 10 éve a kézfejemet műtötték,2 csavar a csontba ,3órás volt,szintén nem altattak,az sem volt jó élmény és még lett maradandó károsodásom is,jobb kézfej és mondanom se kell: jobb kezes vagyok :-(
Sztem bratyó ilyet csak újonnan tudsz beszerezni, az meg nem biztos, hogy annyira megérné csak a foglalat miatt. :-/
De mintha lett volna itt valakinek ilyen lápája eladó még nagyon régen, de sajna nem emlékszem, hogy kinek. :-( Talán Marklarnak? Nem tudom.
Ilyen sérült hátsólámpára lenne szűkségem, illetve csak a hozzájuk való izzó foglalatokra!
Esetleg tippje valakinek, hogy honnan tudok 12V 5w/21w-os izzóhoz foglalatot szerezni-venni.
Szép Estét Mkinek! Kis segítség kellene. Itt állunk hárman a kocsi körül, és hiába a lelkesedés, meg hogy az ajudiba melózunk, megakadtunk. Vinném a HF-t újra sikoltatni, meg tömítés csere, meg egy két apróság, de segítség kellene.
A kép nem az aktuális állapotot takarja, vez tengelyek már nincsenek benne, de a lánc. Leszedném a HF-t, de a láncot hogy tudom "KIIKTATNI"???
Köszi, előzetes felmérést végzek a költségek végett. A hf felújításon nem fogok spórolni, inkább nem költök az asszonyra, de nem akarok így járni, ahogy most ill. az előző tulaj. Dzsozy a kereszt faterom épp most kérdezte meg Erhardot. Szóval így megvan az is! :) Azért köszönöm!
Ahol a hengerfej pakolást veszed. Ott kell csavarnak is lenni. Szelepvezetőt meg a gépműhelyben illik tartani... ;)
S, nem illik spórólni a pakoláson. A későbbi problémák elkerülése végett.
Szép estét Mkinek. Esetleg nem tudja valaki a 8V 2.0 TS 144 LE mocinál a hengerfej csavar gyári számát? Tőcsavar egyáltalán? Csak mert a fiatEper úgy hozza, és nem igazodok ki rajta: itt