Egy kis segítségre lenne szükségem. Pár hete furcsa mód, minden előjel nélkül elkezde a kocsi, hogy nem indul el. Azért furcsa mert előző nap még használtam, többször leállítottam elindítottam semmi baja nem volt majd reggel már nem indult el. Az önindító teker, benzinpumpa bekapcsol és a benzin el is jut a motorig úgy tűnik a légszűrőnél is minden rendben volt mégsem történt semmi... Kimértük és nincs szikra. A riasztót is lekapcsoltam nehogy az zavarjon be de így sem történt változás... Aztán két hét álldigálás után a hétvégén kicsit próbálkoztam vele és elindult... (semmi extra dolgot nem csináltam, lehúztam pár csatlakozót visszadugtam és ennyi) használgattam egész vasárnap, hétfőn eljöttem vele dolgozni minden rendben volt majd hétfő délután már nem indult be ismét és azóta sem. Úgy gondolom túl nagy baja nem lehet mert mikor elindult szépen ment és semmi jelét nem mutatta a problémának. Mi okozhatja ezt? Valami kontakt hiba esetleg?
Még annyi amit észrevettem most hogy a képen bekarikázott visszajelző lámpa nem alszik el amikor ráadom a gyújtást.

Van valami tippetek, vagy esetleg valaki aki a 11. ker környékén rá tudna nézni vagy hibakódot kiolvasni? Nagy segítség lenne ha legalább annyira elindulna h szerelőhöz el tudjak jutni vele.
Előre is köszi ha valaki tud segíteni!