Köszönöm a segítséget. Ma már meg is rendeltem egy relét. Most már csak azt nem értem, hogy eddig ,hogy ment a ventilátor????
Lenne még egy kérdésem. A képen látható izzó foglalatát hol lehet beszerezni? Autósboltokban nincs:(( Korábban kicseréltem minden izzót de az egyik helyen hiányzik a foglalat.
Előre is köszönöm.
Itt valaki már nyúlkált... Sanszos, hogy a sárga a felső sorban, vagy a durvább verzió, hogy nincs is benne. Tegyél be a H helyére egy olyan relét mint a sárga, vagy a kis szürke és próbáld meg. Addig kivehetsz egy olyat ami nem kell a próbához. Itt a pontos leírás, melyik micsoda.
Já já, ezt baromira megtanultam! A 2 éve felrakott utángyártott sárvédőm ragyázik a rozsdától, és nem is illeszkedik rendesen. 15e volt a sárvédő, plusz felszerelés plusz festés. Csak ez a része volt vagy 35-40e Ft. És most pocsék módon néz ki. Múlthéten vettem Trencsiknél egy színhelyes hibátlan gyárit 8e Ft-ért :-S Csak fel kéne tenni :-)
sparco, ha elfogadsz egy jótanácsot, minden csepp víztől óvod ezt a fényezetlen motorháztetőt. Mert az a fekete (porózus réteg) alig véd. Vagy inkább goto fényező.
Még jó hogy csak néha járok már ide.. Nevetséges ami itt folyik..... Mint ahogy ez a gázrugós történet sem új dolog 3 éve szolnoki talin már bent volt nekem is előtte meg Ystucnak ....
a képen látszik is egy picit de nem az volt a lényeg :D
Én úgy gondolom, h más autóját fikázni olyan, mintha a nőjét fikáznád, mert neked nem jön be. Elég szánalom és gyerekes dolog, mind ezt úgy tenni, h nincs tisztába a másik autó tulajdonságaival és még az életben nem is látta, csak képről. Pedig állítólag nagy alfás....
Kössz! Igyekeztem! :) Sajna színkeveréssel csak akkor fogok foglalkozni, ha az egész autót egybe fújom... (de azt már szakemberre bízom majd)... így lett a matt mocitető! :D
Csak egyre gyűlik az ilyen...mindíg van valami ellenségeskedés itt, ami egyáltalán nem jó. De reméljük elül ez is és sokáig nem lesz újabb...kár volt úgy leszólni is a gázrugós megoldást, de lehetett volna kulturáltan is válaszolni. Ehelyett megy az adok kapok már megint, Alfások pocskondiáznak Alfákat, a Moderátor hatalmas hatékonysággal a legrosszabb pillanatban belenevetgél egyet, és ami marad az csak a sz@r hangulat itt...
ez nem az egész fórum Gyuri! csak egy ember, aki egy picit bepöccent. miért?
ki tudja. kitalált valamit, ami nem rossz, és szvsz nem is drága, kiderült, h más másképpen meg tudta valósítani, és emiatt pöccent be talán.
Na... hogy kicsit feldobjak egy újabb témát: TESSÉK! Végre egybe az autóm! Nemnagyszám, de Én nagyon happy vagyok, hogy végre használhatom!
Nem vagyok se karosszérialakatos, se autófényező, de a végeredmény szerintem annyira nem lett rossz! :P
"Azért maradjon köztünk, de szép lenne, ha minden vitában ugyanazt az embert okolnánk, még akkor is, ha ott sem volt a vitában"
Khm, khm...
Mi volt benne a konkrét?)
(Azért maradjon köztünk, de szép lenne, ha minden vitában ugyanazt az embert okolnánk, még akkor is, ha ott sem volt a vitában... Kb mintha A Viktorra fognánk, hogy kaki az idő, vagy, hogy szomszéd néni a macskáját a kapu elé szaratta... Szép volna :P Ez így, ebben a formában nem igazán helytálló érvelés, meg most konkrét választ adott Bazsa börning-kveszcsönjére...)
Hééé! A 155-öt ne retkeld, az egyik legjobb forma!:)) Azon kívül elég sok embert meg is bántasz vele. Ráadásul azokba került olyan tisztességes motor is, ami nem sor4.
az milyen amikor a moderátor saját tekintélyét rombolja szmájlival?
(ugyis mondhatnám, ne szmájlizzál már, mert moderátornak az nem áll jól...)
de azért ügyi, végül is abbahagyták.
biztos Laurent ma nem olvasta és nem vette magára, Nándi meg (és minden elismerésem a fejlesztéseid mellett, de komolyan, főleg a tükör, az jó ötlet!) talán lenyugodott.
Szasza csak benézett, de megint nem hallunk róla egy darabig.
Azért fura hogy nem Pb-t utáljátok most. Talán mert nem (most sem) csinált közösségrombolót.
kedves moderátor, elnézést ha túl offoltam, hiszern amit irtam nem nagyon kapcsolódik a topichoz. (akkor se vigyorogjááá mee nem fognak szót fogadni a gyerekek:-))
nem vágok föl, csak kicsit rendbe szerettem volna tenni a merrehányórát:D Nem nagyon pizzázok mostanában, van más meló, az meg egésznapos, reggel 6tól este 4-5-6ig tolom az ipart, szerencsére nem kocsival kell mászkálnom:) Vmikor átugrok majd, lehet hétvége fele, de nem igérek semmit:D