Nyisd fel a csomagtér ajtót.Felső részen nem messze a zsanértól van egy illesztés a saroknál ahol már lefele indul el a kasztni vonala.
Ott jól látszik két lemez egymáshoz préselt illesztése , a tető lemez van préseléssel illesztve vázhoz. A sarokban,fent.
Na ott ázik a vas.És belül a műanyaggal fedett résznél a tetőnél csöpög át rá a kalap tartóra.
Fényezett kasztni illesztés tömítésre nincs valaki ötlete ? :S Mert unom,hogy beázik a vas és a hiba egy illesztésnél van.... Olyan megoldásra gondolok amihez nem kell csiszolni,glettelni,fújni a kasztnit.Valami fényezés barát tömítő anyagra gondolok..
:D Úgy láttam van akna de akkor csak a padló olyan mintha lenne :D Ha nincs akna akkor a garázs moly tünteti el a dolgokat, szerszám alkatrész stb :D
Nekem lassan új szerszám készletet kéne vennem mert már kezd üres lenni a szerszámos ládám :D Szöknek a szerszámok vagy a tesóméknál van valahol a garázsban,házban,fészerben,udvaron :D
Én is löktem már le az aknaemelőt műszakin meg futóművesnél is :)) Megkérdeztem hogy elfér? Azt mondta a srác gyere nyugodtan utána lezuhant :DDDDD Én meg nem aggódtam a lemez megvédi az autót :)
Na akkor meg... rájöttem már Én is... :) Én spec felraktam a kepfeltoltes.hu -ra a képet...
És a direkt linkjét bemásoltam a KÉP BEILLESZTÉSE ikon után előjött rublikába... és kész... :D
Remélem hellyel, közel megértettél! :)
A kép beillesztése mellett van egy kis gemkapocs logo... :) Az utolsó a sorban. Arra katt, beírod a linkjét a képnek, majd adsz neki egy nevet és kész! ;)
húú, ezt ne is említsd... mindig az a szerszám tűnik el, amelyik épp kell! így csináltuk meg a generált, 5 perc bütykölés, 10 perc szerszám keresés...... amikor megoldottuk máshogy, akkor persze megleltük a szerszámot.....
Én a 10-13-17 csillagvillást és a kalapácsot nem szoktam soha megtalálni, de 90%, h fél perce még dolgoztam vele és vagy az orrom előtt, vagy 1 méteres körzetben van. Persze ilyenkor előkeresem a másikat a ládából, visszaslattyogok a csavarhoz és megtalálom a helyszínen a másik kulcsot is amit előbb 5 percig kerestem...:D
mi szerelés közben egy szerszámot hagytunk el:
360 km-t mentünk generál után az autóval, amikor elkezdtem duda után kutatni..... és meglett a szerszám :))))
lehet belülről vmivel van fogva. enyém falceift-es, és a ködlámpa körül levő keretet kis fülek tartják a helyükön belülről, azt a kis elemet előbb le kell venni. de mivel neked más a lökösöd igazából csak találgatok. amúgy magáról a lámpáról még jó hogy nem lehet a búrát csak úgy levenni :)
B+! Te láttál a garázsban aknát????:D:D:DXD Miután kihoztam a kocsit a garázsból a fél vödör maradék csavar összesöprése közben meglett a 4. is:D
Amúgy gonosz állatfaj a sortömítés meg a stabrúd szilent, szeretnek elbújni a gazdi elől:D
azt en se tudom ki az a beteg idiota aki olyan magas fekvorendoroket csinal hogy majdnem fennakadok rajta. mindig komplett szivinfraktus, inkabb kerulok pedig meg egyszer se akadtam fel, de nem akarom kiprobalni :)
amugy baromi balkáni szokás ez a fekvőrendőr