A történet röviden annyi, h öreglány vissza akart volna fordulni az úton, ezért behúzott a buszmegállóba és úgy gondolta, h neki van elsőbbsége és fogta, befordult elém. Ugye én a saját sávomba mentem (2 sávos út) és volt egy buszöböl, amiből elkezdett fordulni (álló helyzetből indult el). Végig azt hajtogatta, h neki volt elsőbbsége, kijöttek a rendőrök, szerencsére normálisak voltak, jegyzőkönyv, de a mammer nem ismerte el, hogy ő lenne a hibás, pedig térfigyelő kamera is látta (a szakértő amire kiért már visszanézte). Szerencse a szerencsétlenségben, h 50el mentem és a féktáv végén ütköztünk.
Szerencsére a hűtő nem nyomódott fel annyira a szíjakra, kicsit megmozgattam, h ne érjen semmihez. Még jó, h nincs bent a klímahűtő, mert akkor rányomódott volna a hűtőventi mindenre. Mocitető kicsit felgyűrődött, löki az látszik, a lámpavas teljesen szétment, még a jobb oldalon is furcsán áll a lámpa, a löki alatt a merevítés teljesen ráhajlott a hűtőre, a sárvédő meg kifele elég íves lett, az ajtóm meg kattog nyitáskor. Ami aggaszt, h az ütközés óta kicsit balra húz menet közben.