Tagok >> TtK >> Giulia 2.0 Veloce

Giulia 2.0 Veloce - főkép

Blog

2023-12-04
Radar (és műszerfal)

Eljött ez is, az első garanciális javítás. Egy ronda esős autópálya-menet közben kiírta, hogy nincs tovább radaros tempomat és fcw. A diagnózis szerint elment a függőleges kalibráció. Egy kb. másfél órás művelettel be lett kalibrálva; amiből öt perc maga a kalibráció, a többi a referencia-reflektor Tovább »

2023-11-20
Téliesítés

Felkerületk a téli kerekek. Szerintem jól néz ki. Nekem így jobban is tetszik, mint a 19-es gyáriakkal. Amik amúgy dögnehezek, főleg a hátsó szélesek. És ugyan még csak egy kört mentem velük, de ennyiből is lejön, hogy sokkal komfortosabbak a 17-esek. A 19-esek sajnos nem valók a remek magyar utakra Tovább »

2023-09-20
Téli kerekek

Az autón 19-es duplaszéles felnik vannak, ezekre nem szeretnék téligumit, azaz más megoldás felé kellett néznem. Kézenfekvőnek tűnt a nero Super kerekeit megtartani, úgyhogy vettem egy használt alap Super 17-es felni garnitúrátt, arra rámentek a nero nyári gumijai és azzal árulom tovább a Supert. A Tovább »

2023-09-12
Első benyomások

Felületes szemlélő számára ez ugyanaz az autó, mint az előző Super, csak nem fekete, hanem kék. Közelebbről azért van néhány különbség.. Külső: a misano kék nagyon szép. A ledes lámpák is jól néznek ki; fotóról annyira nem tetszettek, de élőben már igen. A hátulja a diffuzorral és a dupla kipuffa Tovább »

2023-09-12
Vétel

A szomszéd az oka mindennek..:) Hazajött párszor egy zöld Velocével, amit persze ki is próbáltunk. Úgy volt hogy át lehet venni (valami lízingmanőver miatt a lejárat előtt elérhetővé vált) és erősen el is gondolkodtam rajta, de aztán elvitte más bennfentes. A kisördög persze addigra már befészkelte Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:Giulia 2.0 Veloce
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2023
  • Színe:Misano blu
  • Jellemzők:
    Összkerék, 280 ló, LED lámpák, fekete bőr, full LCD műszerfal.
  • Extrák:
    5DS - 756 - Misano kék. Minden egyéb Veloce szériafelszereltség
  • Egyéb:
    Léptem egy kicsit előre:
    -Az első 200++ lovas autóm
    -Az első összkerekes autóm
    Egyelőre szokjuk egymást.

Fotóalbum