Sanyi - főkép
>> EseményAlfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2012-06-02

Már-már kötelező jelleggel (2008-óta minden évben), idén is ellátogattam AlfaCity-be. Sajnos a tavalyihoz hasonlóan idén is elég tréé volt az idő. De késő délutánra megjavult. Jól éreztem magamat. Köszi a Nyugati bandának ezért. Nélkülük szerintem már délben eljöttem volna haza...

>> EseményAlfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2011-05-28

Light....
Hát ez annyira light-ra sikerült, hogy tuti nem ez lesz az a tali amire sokági emlékezni fogok. :) Nem lett volna semmi gond, ha nem esik az eső és nincs hideg. Kevés emberrel is tudtam beszélni, mert mindenki menekült be a kocsijába vagy valami fedett helyre. Fényképezni sem igazán tudtam, pedig most úgy készültem, hogy tele lövöm a memóriakártyát. Az erődön belül talán 10 képet csináltam, a maradék 30 a konvojozás előtt/közben/után készült.

Kati azért jóóó volt. :)

Köszi a szervezést, jövőre ragyogó napsütésben megint találkozunk. :)

>> EseményAlfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2010-05-29

Most tűnt fel, hogy a komáromi találkozóról nem írtam blogot, pedig idén is ellátogattunk az Erődbe. Ismét egy remek hangulatú találkozón vehettünk részt. Igaz reggel esőre ébredtem és Győrig esett is rendesen. Utána viszont kisütött a nap és estig nagyon jó időnk volt. Idén Andyka drága volt a navigátorom, ő is nagy jól érezte magát. A nap fénypontja természetesen a Giulietta volt.

Jövőre veletek ugyanitt!

>> EgyébAlfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2010-02-23

Felkerültek nekem is a matricák. ( Nagy szentségelések közepette.) Nem volt egyszerű ilyen nagy felületű matricát felnyomni. Főleg így hogy teljes alakos volt. Remélem jövőre nem ilyen lesz!

>> EseményAlfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2009-04-19

Már a tali előtt jó pár nappal csak az időjárást figyeltem és reménykedtem benne, hogy szép időn lett. Szerencsére gyönyörű napra ébredtem, ragyogott az ég, már tudtam, hogy a sok szép Alfa magával viszi a jó időt Komáromba. Ki is tartott a tali végéig.

Nagyon jól éreztük magunkat. Egyedül a Nyugat-Dunántúl topic pontot hiányoltam. Remélem jövőre lesz az is. Jó lett volna egy kis élőzene is. De így sem panaszkodom. Jó volt és pont!

Jövőre veletek ugyanitt!
:)

>> Tuning és extraAlfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2009-02-26

Ma délután átvettem Poló cartárstól a reklámmatricáimat. Megküzdöttem vele, de mindkettő épségben felkerült a hátsó oldalsó ablakokra. Jól mutat! :-)
Képeket most nem csinálta mert piszkos is a kocsi, meg már sötét is volt mikor végeztem. De pótolni fogom. :-)

>> EgyébAlfa 156 1,6 TwinSpark Progression // 2008-03-07

Vééégre ma felkerült a matrica. Nem volt egyszerű, de sikerült!