Tagok >> CelluX >> 156 1.6 TwinSpark sedan

156 1.6 TwinSpark sedan - főkép

Blog

2020-05-01
Végre a célegyenesben! :D

2020.03.29. Elkészült a fényezés. 2020.04.23. majdnem egy év után az első közös út. Szóval elég hosszú időt vett igénybe a felújítása a kicsikocsinak. De minden percét megérte kivárni. Egyetlen ráköltött forintot sem sajnálok. Még mindig egy élmény vele az autózás. Tovább »

2019-10-11
Fogatlan új fényben tündöklése.

Hol is kezdjem. Valamikor nyár elején 90-el sikeresen elütöttem egy nyuszikát aki miatt úgy döntött pár dolog bal elöl hogy megunja az életet. Gondolok itt a szívás zaj csökkentőre illetve a ködlámpára a ködlámpának a takaró műanyagjára, illetve a lökösön lévő ködlámpa tartó is megunta a szolgálatot Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:156 1.6 TwinSpark sedan
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2001
  • Színe:Bordó
  • Jellemzők:
    Teljesen tökéletesen üzemel, sport csomagos ami ugye tartalmazott egy sport futóművet (elvileg) illetve szövet oldaltámaszos üléseket (többről nem tudok) gyönyörű hanggal rendelkezik a gyári kipufogóval is.
  • Extrák:
    -Sport csomag: -sport futómű (elvileg)
    -szövet hímzett oldaltámaszos üléssel
    - Küszöb spoiler
  • Egyéb:
    Külsőleges "tuningoknak" nem szeretnék túl feltűnő dolgokat csinálni. Első hátsó tengelyen gondolkodok 20mm nyomtávon illetve egy pici kis spoilerecskét hátra vissza tenni a küszöb spoilereket és többet kívülről nem szeretnék rajta csinálni. Motorikusan nem szeretnék hozzá nyúlni.

Fotóalbum