Mutasd

>> Esemény2008-04-16

Tegnapi nap (0415) dokinál jártam, hogy megújítsam a jogsimat, mert 0420-án lejár. Immáron 10 éve, hogy megszereztem a vezetői engedélyemet. Lehet, hogy valakinek ez nem is olyan sok, de 26 évesen..:)
Ma (0416) voltunk Gödöllőn az okmányirodában, hogy ott is elintézzük az ezzel járó teendőket. A fénykép katasztrófális lett. Mire megmondta a csaj, hogy hová nézzek, már készen is volt a kép. Nem sokat sz*rozott vele. Pl. meg se kérdezte, hogy bele akarok-e nézni elötte a tükörbe, hogy talán megigazítsam ósszekócolt hajam..:) Beültem, húzzam ki magam, nézzek a kamerába, kész, mehet. Ennyi volt kb. A kép meg.. veszélyes. Leszurkoltam 4000Ft-ot a postán, a dokinak meg adtam 6300-at és két hét múlva meg is lesz a szép új plasztik kártya a régi papír alapú helyett.
Kaptam róla egy papírt, hogy ott jártam és ha időközben lejár a jogsim (most vasárnap), akkor utána igazolni tudjam, hogy készül az új, de jófej volt a nő, mert azt mondta; a rendőr nem biztos, hogy el fogja fogadni. Akkor mi a sz*rnak van az a papír, ha nem azért, hogy amíg elkészül, ne b*sszanak meg? Hihetetlen.. 0430-án elvileg elkészül az új. Személyesen kell menni érte. Ez volt a másik ..hír. Postán miért nem jó?! 0503-án meg megyünk osztrákiába Seegrottéba a tavasbarlangba. JEssz. Remélem addig elkészül.