Tagok >> JCsabi >> Giulietta QV 1.75Tbi

Giulietta QV 1.75Tbi - főkép

Blog

2022-05-13
Ég veled Juliska

Az élet úgy hozta, hogy a Giulietta ment. Sajnálom :-( Tovább »

2022-03-19
Tempomatosítás :-)

Gyárilag nem volt tempomat a a kocsiban. Mivel ez egy nagyon hasznos extra, így olvasgattam és arra jutottam, hogy "csak" egy olyan bajúszkapcsolóra van szükség, amin van tempomat kar, mert gyárilag be van vezetékelve. Kerítettem egyet. Ezután már csak ki kellett cserélni a gyárival. A legnagyobb Tovább »

2022-03-04
Tankajtó

A múltkori tankolásnál vettem észre, hogy nagyon lötyög a tankajtó. Utánaolvasgatva kiderült, hogy típusbetegségről van szó. Rendeltem új pöcköt hozzá kemény 1600Ft-ért (rendeltem kettőt, hogy legyen tartalék). A csere kb. 10percet vett igénybe. Most mát úgy áll az ajtó, mint Katiban a gyerek :-) Tovább »

2022-02-15
Honosítva

Tegnap elintéztük az eredetvizsgát és a regisztrációs adót, így az összes dokumentum a birtokomban volt, hogy rendszámot kapjon a verda. A mai napra volt időpontom foglalva az okmányirodába. 10 perc várakozás után 15 perc ügyintézés és a rendszám a kezemben volt. Sajnos a TBI kezdetű rendszámok nem Tovább »

2022-02-12
Kötelező szervíz és NKH

Eljött a várva várt nap. Másfél hónapja, hogy időpontot kértem a helyi NKH-ba egyedi forgalomba helyezéshez. Mielőtt elvittem volna az autót leszervizeltük. Cserélve lettek: - Vezérműszíj összes görgővel, vízpumpával - Hosszbordás szíj összes görgővel - Levegőszűrő - Olajszűrő, Olaj (Selenia Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum