156 Sedan - főkép

Blog

2024-03-17
Olajcsere és légszűrőház csere

Március 9.-én végre megkapta tőlem az olaj cserét...Motul 10w40, minden sallangok is cserélve :) Közben le tüsszentettem az ablaktörlő keretet is, és az esőtálca szokásos műanyag ápolást megkapta. 147-es Alfa légszűrő házat kapott mivel régi kuka volt szokásos repedések. Közben jobb oldalt valszeg Tovább »

2024-03-05
Erőhiány sokszor

Végre vissza tért az erő melegen is! :) 2-es hengernek gyújtókábele sziglagozva volt..teljesen nem értem amikor venni egy bontottat fillérbe kerül... Vettem bele gyári NGK-t teljes pakkot, közben megjött a gumiszőnyeg is mellé! :D Haladunk előre, lengőkar még mindig cserére vár, de e-hónap közepén e Tovább »

2024-02-26
Takarítás

Mai nap ki pucoltam a csomagtartót büdös is volt meg koszos, szerintem soha nem volt csomagtálca benne..persze akkor a utast tért is ki pucoltam vizesen :) Koch Chemie PolStar Koch Che. GreenStar ,k2 bill pro Tovább »

2024-02-16
Apróságok.

Végre tudtam cserélni pár dolgot, b1 türkölap,jobb1 hátsó üléstartó csavar hiányzott, jobb hátsó ajtó takarót belül a kilinccsel szembeni,bal1 ajtó határoló mivel nem is volt benne, napellenző mert szokásosan lógót. Egy hete elvittem szerelőhöz lengőkar cserére és axiál csuklóra, egy hetet állt ot Tovább »

2024-01-17
Apróság

Tegnapi nap megjött Marketplaceről rendelt emblémáim tipikus gagyi kínai de jobb lesz mint ami volt, csoportba megkérdeztem hogy kell cserélni a hátsót, onnantól kezdve kölcsönkértem havertól lakk sprayt mivel mondták tovább bírja így..Végeredményben sokkal jobb lett mint volt. Tovább »

Autó adatlap

Fotóalbum