Tagok >> Blez >> 159 Distinctive

159 Distinctive - főkép

Blog

2014-04-17
Tavaszi felújítás vol2

A hétvégén egy kellemes kis országúti autózgatás közben sípoló hangra lettem figyelmes. A motor teljesen elgyengült, majd minden Alfás rémálma, "Have engine checked" felirat a műszerfalon. Azonnali kétségbeesésembe próbáltam hívni a szerelőmet, aki természetesen ki volt kapcsolva. Nem maradt más mi Tovább »

2014-03-29
Tavaszi felújítás

Itt a tavasz, itt van újra! Csicseregnek a madarak, nyílnak a virágok. Lehet egy kicsit tenni venni a kertben, illetve a motortérben. Már egy ideje felfigyeltem egy rendellenes zajra, amely a motortérből jött. Zavaró, morgó hang. Kis utánajárás után megállapítottam, hogy a szervo lehet az. Cartárs Tovább »

2013-12-17
Téli kerék garnitúra

Itt van a tél, itt van újra... Újonnan vásárolt drágaságomnak is fázik a talpa, ezért új cipellőt kellet keresnünk neki. Ez sem volt egyszerű eset! Egy fő szempontom volt, a költséghatékonyság. Mindent ennek jegyében próbáltam megoldani. Ismétlem próbáltam! De sajnos nem úgy sültek el a dolgok, a Tovább »

2013-12-08
Multimédiás egység beszerelése, avagy vér és verejték...

A hétvégén tevékenykedtem egy kicsit... Szerettem volna a gyári Blaupunkt fejegységemet egy modernebb, multimédiás egységre cserélni. Ez meg is volt, még az előző Passat-omból maradt meg. Úgy gondoltam nem lesz túl bonyolult dolgom. Kiveszem, beteszem, boldog leszek. Mint egy jó szex :D Hát tévedte Tovább »

2013-09-27
150 850 km

Alvázvédelem: 17.000 Ft Szervolaj: Tutela GI/A 1.2l 1.600 Ft Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 Distinctive
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2006
  • Színe:Ezüst-metál
  • Extrák:
    8 hangszóró – ABS (blokkolásgátló) – ASR (kipörgésgátló) – automatikusan sötétedő belső tükör – állítható hátsó ülések – állítható kormány – bőr belső – CD-s autórádió – centrálzár – digitális kétzónás klíma – elektromos ablak elöl – elektromos ablak hátul – elektromos tükör – esőszenzor – ESP (menetstabilizátor) – fedélzeti komputer – fényszóró magasságállítás – függönylégzsák – fűthető tükör – hátsó fejtámlák – hátsó oldal légzsák – indításgátló (immobiliser) – kikapcsolható légzsák – ködlámpa – könnyűfém felni – középső kartámasz – manuális (6 fokozatú) sebességváltó – multifunkciós kormánykerék – oldallégzsák – sebességfüggő szervokormány – színezett üveg – tempomat – utasoldali légzsák – ülésmagasság állítás – ülésfűtés - memóriás ülések - vezetőoldali légzsák – xenon fényszóró.

Fotóalbum