159 2.4 JTDm - főkép

Blog

2012-01-22
A Szívósor

Ez a hiba úgy november közepén 140.000 km körül kezdődött. Vittem haza az egyik dolgozónkat Kisszállásra és találkoztam egy keménykedős VW Passattal. Ennek az lett a vége, hogy nem bírtam megelőzni és nem is ment úgy mint ahogy szokott, az autón, meg észrevettem finom ritmikus rángatást. Hát maj Tovább »

2012-01-22
Futómű

Eddig egy alkalommal volt szerelve, azaz két alkalommal: Eleve úgy vettem az autót, hogy cserélni kellett az első két lengőkart, mert kopogott a gömbcsukló! Ez tényállás! :D Vettem bele TRW lengőkart, utángyártottat. Mondjuk a gyárit is TRW szállítja, de a gyári lengőkar Magneti Marelli márkával Tovább »

2012-01-22
Az első blog bejegyzésem!

Nem rég regisztráltam, úgyhogy most gondoltam leírom az eddig történteket, hátha tudok segíteni másnak, mielőtt előbújna a "szar olasz autó" mítosza és megutálná a szép autóját! :-) Az autót 2011. februárjában vettem 100.000km-rel az órájában, de minden arra utal hogy talán annyi is van benne. In Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 2.4 JTDm
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2007
  • Színe:Kék
  • Jellemzők:
    Ez az első Alfám. Van vele mindig valami gond, de érdekes, hogy egyre jobban szeretem... :-) Sokszor inkább túl szigorú vagyok hozzá... :-)
  • Extrák:
    6 sebességes Automata+kormányváltó
    Sport/Snow fokozat
    Xenon fényszórók
    Digit klíma
    Tempomat
    Bőr
    Ülésfűtés
    Blue&Me

Fotóalbum