Mutasd

>> Szerviz2009-05-24

Meg is volt a csere.Nem volt egyszerű a dolog,szinte az egész bal első futóművet ki kellett bontani,de miden rendben ment.A szerelő srác,nagyon jó munkát végzett és még csak nem is kért sokat:)!

 
>> Szerviz2009-05-16

Vmelyik nap csúnya,fekete grafitos zsírt találtam a bal első felnin.Gyorsan le is vettem a kereket.Sajna az történt,amire gondoltam:(!A kerék felőli féltengely-gumiharang előregedett és kirepedt.
Már vásároltam is újat és a szerelőmmel is beszéltem.Jövő hét szerdán kicseréli:)!

 
>> Esemény2009-04-19

Lezajlott a komáromi Alfa City tali.Nagyon jól éreztük magunkat,a szervezők valóban kitettek magukért.Az égieknek is köszönet a gyönyörű későtavaszi időjárásért:))!
Talán az egyetlen negatívum a közel másfél órás araszolás,amíg bejutottunk az erődbe:S!

 
>> Esemény2009-04-04

Ellátogattunk ismét az esztergomi Alfa talira!Most sokkal kvesebb résztvevő volt,mint az előző években,de nekem ez így még jobban is tetszett:))!Nem volt akkora zsúfoltság.Azért,látnivaló volt bőven.Egész nap csorgattuk a nyálunkat,a szebbnél szebb Alfákat nézegetve:-O!A tombolahúzás után,még beugrottunk egy kellemes helyi étterembe és egy fincsi pizza elfogyasztása után elindultunk haza:)!Én most egyébként csak utas voltam,Dr Gonosz gépével mentünk.Betársult mellénk Pityke is:)!
Ez ismét egy jól sikerült nap volt:))))))!

 
>> Egyéb2009-03-13

Bízva abban,hogy most már talán csak kitavaszodik,felraktam a nyárikerék-szettet:)!

 
>> Autóápolás2009-02-10

Már elég csíkosan töröltek az első ablaktörlő lapátok,úgyhogy lecseréltem őket:)!

 
>> Egyéb2009-01-09

A napokban egyre alacsonyabbra kúszott a hőmérő higanyszála:S!Éjszakánként már minusz tíz alatti hőmérsékletek is vannak,de szeretett járgányom ilyen mostoha körülmények közt is hibátlanúl teszi a dolgát.Pedig szegénykém kint éjszakázik a szabadban:S!Mégis "kattra" indul reggelente))!
Egy-két szilent nyiszorog a futóműben-gondolom-a hideg miatt,de azon kívül semmi rendelleneset nem tapasztaltam.Gratula Alfikám,csak így tovább:D!!!

 
>> Egyéb2008-11-22

Ismét felkerültek a csúnya fekete lemezfelnik,a téli gumikkal.Még éppen időben.Ma délelőtt már havazott :(((!
A nyári kerekek szépen letisztítva,elraktározva várják a tavaszt:))!

 
>> Szerviz2008-11-15

Ismét aktuálissá vállt egy olajcsere!
Még mielőtt megjönnek a hidegek,kapott a gép finom,friss Castrol Magnatec-et és természetesen új szűrőket is(olaj,levegő,pollen,gázolaj)!
Az olajleeresztő csavar is eléggé viseletes volt már,úgyhogy azt is kicseréltük.
Valamint volt egy kis olajfolyás,az olajteknő hátsó részénél.Mint kiderült azon a részen szivárgott,ahol a nívópálca belemegy a karterba.Egy kis tömítő pasztával sikerült azt is megszüntetni.
Semmi más rendellenességet nem találtunk,úgyhogy talán nyugodtan várhatom a telet:)!

 
>> Esemény2008-09-28

Tegnap délután Jafar cartársunk jóvoltából,részt vehettünk egy nagyon jó kis minitalin.Az Őrség egy nagyon szép részén,Bajánsenye mellett gyűltünk össze egy szalonnasütővel,esőházzal ellátott gyönyörű erdei tisztáson:)))!
Volt minden földi jó:szabad tűzön sült husi,krumpli,hideg sör,stb!
S,talán a délután fénypontja a parázson sült kürtős kalács!
Jókat beszélgettünk,fotóztunk,megcsodáltuk egymás gépeit.
Nagyon gyorsan elszaladt az idő,már erősen alkonyodott,mikor elindultunk hazafele.