Tagok >> Atesz89 >> 159 2,4 jtdm SW

159  2,4 jtdm SW - főkép

Blog

2019-07-14
Zánka után

Egy ideje nem írtam ide,mert sok dolog volt a kocsival kapcsolatban amit szerettem volna be fejezni a találkozóig,de már vége lett az Alfa citynek így újra van időm :) . Régóta vártam már rá és sokat is készültem. Rengeteg autó volt, körbe se tudtuk járni a területet akkora volt a rendezvény is szup Tovább »

2019-05-07
Egy kis szabad idő.

Végre hétvége, az egész napos eső is abba maradt az időm is kicsit lazább így tudtam végre foglalkozni az autóval. Első körben a kulcs házak kerültek felújításra, a króm igencsak megvolt kopva rajtuk így szépen le pucoltam majd fekete akril le húzható festék került rá. Egyrészt elég strapabíró és ru Tovább »

2019-04-23
Az autó ami nem csak egy autó.

Nos amit az autóról tudni kell 2008.12.17 én gurult le a gyártó sorrol. Aztán egy osztrák tulajdonosa volt 2017-ig ezután került Győrbe az Arabona kereskedésbe egy két javítási számlával. Amit lehet tudni róla,hogy a 100 ezres nagyszervíz 2013 ban vezérléscserével megtörtént. Azután került az előt Tovább »

2019-04-22
Új családtag/Blog indítása

Nos mivel én is tag lettem,így elkezdem a saját blogom. Egy gyönyörű szép fekete 2,4 jtdm motoros 159 es alfa tulajdonosa lettem. A történet elég érdekes mert a vágyam egy ilyen volt, bőr ülésekkel és minnél több extrákkal. Ebből engedni nem akartam. Szinte mindenkinél ismert autós oldalon keresg Tovább »

Autó adatlap

  • Típus:159 2,4 jtdm SW
     Mindent erről a típusról
     Tagok, akik birtokolják a típust
  • Évjárat:2008
  • Színe:Fekete
  • Jellemzők:
    Matt fekete hűtőrács. Sportos kinézet. Sötétített ablakok. Fekete 18" felnik.
  • Extrák:
    Automata váltó,
    Navigáció,
    Multikormány,
    Kormány váltó,
    Tolató radar,
    Automatikusan sötétedő tükrök,
    Eső szenzor,
    Start stop rendszer,
    Automata világítás kapcsoló.
    Elektromos ablakok,
    Fényérzékelő szenzor,
    Szervokormány,
    Kikapcsolható légzsák,
    Központizár

Fotóalbum