Eredetileg Saviem, abból lett Avia is, Alfa is. (az Alfáról nem tudtam eddig)
Érdekes volt megtudnom azt is, hogy a MAN teherautó-fülkék (a nálunk a Rábások voltak) is Saviemek eredetileg.
Ezt nemrég szereztem, bár kívül kicsit még utcai kinézete van, már több éve porosodott a raktárban. Viszont miután rákötöttem az izzókat és bekapcsoltam, egyből működött, nem volt semmi nyűgje, hogy CPU error meg lo bat stb. :) :)
Tömegben nem is annyira, mert szerencsére ritkán fordulok meg tömegben, meg a zaj el is nyomná, de volt már egy érdekes eset. Egyszer egy üzleti /megbeszélésen/ ebéden megszólalt a "Das Modell", erre a "naccsávó" /több cég tulajdonosa/ felkapta a fejét, hogy: Ez mi? A kutyája "jobbkeze" oldalról meg megszólalt, hogy: "hát Kraftwerk, főnök!". :-) A válasz: "Jaaa..."
Szerintem a mai napig gőze sincs arról hogy mi az a Kraftwerk...:-)))
még még...Én mindíg néztem.
Sőt, ha mostanában megy valahol, akkor tutti nem kapcsolom el. Érdekes, mert azok amiken akkor problémáznak azok ma is színte ugyan azok... (20év!)
nemrég kaptam egy linket: buli
De ez csak az eredeti, a partytöbbin meg "beszartam" :)))
Egy ismerősömnél láttam egyszer :) Azt hiszem, az valami indiai nyomás lehetett.. Igaz, mivel így nincs benne korom, annyira nem tartós vagyis kevesebb lejátszást bír ki.
Nekem egyelőre csak CD-ken vannak számaik.
Viszont tegnap voltunk pár haverommal Szentendrén, megnyílt a múzeum, volt nagy gyerektömeg és pályacsengőnyomogatás ezerrel, így sokat nem is voltunk kint :D De volt egy jó kis előadás a ,,Bengáli'' házi csuklós villamosról. S állítólag őszre lesz egy a BKV-nál, nosztalgiakocsinak.